La Cucafera de Tarragona obre el càsting per trobar la princesa i el cavaller d'enguany

Es tracta d'un dels elements més especials de Santa Tecla | S'adreça a nens i nenes d'entre 7 i 12 anys
El càsting del cavaller i la princesa s'adreça un any més a infants d'entre 7 i 12 anys | Cedida

 

Un dels elements més característics de la Santa Tecla tarragonina, la baixada de la cèlebre Cucafera, busca protagonistes. Un any més, l'organització ha convocat un càsting obert a la ciutadania per escollir els nous cavaller i princesa que protagonitzaran la representació al setembre. La convocatòria s'adreça a nens i nenes d'entre 7 i 12 anys que vulguin viure l'experiència, i la prova tindrà lloc el pròxim 10 d'agost —dins el marc de les festes de Sant Magí—, a les 19.30 hores, a la plaça de les Cols.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Per poder-hi participar, però, és imprescindible enviar un correu electrònic previ a cucaferatgn@hotmail.com abans del dia 8 d'agost, com a base per omplir el formulari d'inscripció i rebre instruccions i el poema a memoritzar per dur a terme la prova del dia 10. Qui seran els valents que domesticaran la bèstia i la faran canviar les mossegades per caramels pels carrers de la ciutat aquest any?

 

També et pot interessar

"Tarragona obrirà totes les nits d'agost l'Amfiteatre romà" "ATENCIÓ: Mobilitzacions veïnals contra el nou Centre Penitenciari Obert de TGN"