GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

CCOO demana renovar el pla d'emergència del Complex Educatiu de Tarragona arran dels fets d'IQOXE

El sindicat reclama «més agilitat» al govern per reparar els desperfectes que va provocar l'explosió

El sindicat CCOO ha demanat al govern català que intensifiqui esforços per renovar el pla d'emergència del Complex Educatiu de Tarragona, arran dels fets d'IQOXE que van causar estralls en centres com l'Institut Cal·lípolis o l'institut Pere Martell. El sindicat ha alçat la veu per exigir un nou pla de protecció per a aquests casos, i ha titllat d'«inadmissible» el fet que l'actual pla del CET estigui caducat i sense actualitzar, tot subratllant que «està envoltat per empreses químiques del Polígon Sud i pel Port de Tarragona».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Comissions Obreres també ha aprofitat per reclamar al Departament d'Educació «agilitat» a l'hora de fer efectives les inversions i les reparacions urgents dels estralls que va provocar l'accident químic del passat 14 de gener a la Canonja. Consideren que «cal deixar enrere la situació actual d'edificis sense manteniment o instal·lacions elèctriques que no suporten les necessitats actuals» i començar a elaborar «una planificació integral amb totes les millores necessàries» per reforçar els paràmetres de seguretat de cara a possibles emergències futures.

 

L'explosió del 14 de gener va causar greus desperfectes a l'estructura de l'Institut Pere Martell

L'explosió va causar desperfectes a l'edifici, va trencar vidres, va obrir esquerdes i va fer saltar dues de cada tres plaques del sostre del Pere Martell aquella nit. De fet, l'encavalcada de l'accident i els posteriors aiguats va forçar el tancament del centre durant dos dies, i la suspensió de totes les classes, fins que es pugués actuar amb garanties.

 

 

Ara, Comissions Obreres demana no esperar i avançar-se a tota hipòtesi futura amb un nou pla de protecció davant «qualsevol possible emergència» de la mà d'una coordinació amb l'exterior el més endreçada i moderna possible.

 

També et pot interessar