El CDR del Camp de Tarragona empapera la seu d'ERC a Tarragona en protesta per l'acord d'investidura

El col·lectiu independentista exigeix que «no hi hagi investidura sense llibertat, amnistia i autodeterminació»
Imatge de la seu d'ERC a Tarragona, a la Part Baixa, empaperada pel CDR Camp de Tarragona, com a protesta pel més que previsible acord d'investidura de Pedro Sánchez | Twitter/CDR Camp de Tarragona

El més que previsible acord entre ERC i el PSOE per a la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol els pròxims dies 4 i 7 de gener ha generat les primeres reaccions de protesta en el sector més abrandat de l'independentisme català. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El CDR del Camp de Tarragona ha fet públic un acte de protesta que han dut a terme a la seu dels republicans a la ciutat de Tarragona. Els membres del Comitè de Defensa de la República han empaperat la seu exigint que «no hi pot haver investidura sense llibertat, amnistia i autodeterminació». Així mateix, els CDRs han mostrat el seu malestar per l'entesa entre republicans i socialistes assegurant que «els nostres vots no són un xec en blanc».

Deixalles a la seu dels republicans

Es tracta de la segona vegada que el CDR Camp de Tarragona posa al punt de mira als republicans, la força independentista més antiga de Catalunya, per la seva posició respecte a la investidura de Pedro Sánchez. El passat mes de juliol, durant la votació fallida que va portar a la repetició electoral, els CDRs van protestar per l'abstenció d'ERC titllant-los de «traïdors» i abocant deixalles a la porta de la seu tarragonina dels republicans.

"🏦Un barri de TGN perdrà aviat una important sucursal bancària" "🎉 Així celebra la gent gran del barri tarragoní de Sant Salvador la nit de Cap d'Any"