NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

EN DIRECTE

⛈ Ja han caigut més de 40 l/m² en algunes zones, a l'espera del plat fort de la llevantada

Cedeix el vidre que cobria el pou de la plaça del Rei, a la Part Alta de Tarragona

Segons Hermán Pinedo, conseller de Patrimoni, el vidre s'hauria trencat «perquè algunes persones hi van pujar i hi van saltar a sobre»
Imatge del pou de la plaça del Rei, amb les cintes policials | Hermán Pinedo

 

 

Perillosa trencadissa a la Part Alta de Tarragona. El vidre que cobreix el pou situat a la plaça del Rei, entre ‘La Geladeria’ i el restaurant ‘ANTIC’, envoltat per una tanca de protecció, ha cedit completament, deixant un gran forat al descobert.

 

Segons ha explicat Hermán Pinedo, conseller de Patrimoni Històric, Joventut, Cooperació i Habitatge de Tarragona, el trencament s’hauria produït perquè «algunes persones van pujar i van saltar, ahir a la nit, sobre el vidre».

 

Imatge de l'interior del pou, a la plaça del Rei tarragonina | Hermán Pinedo

 

L'Ajuntament treballa per solucionar el desperfecte

La trencadissa, precisament, ha estat detectada per funcionaris del departament de Patrimoni, que han donat el crit d’alerta. Des de l'Ajuntament ja s'està treballant per solucionar el desperfecte i es demana a la ciutadania «no saltar dins del pou ni retirar les cintes policials».

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Pau.
La gestió del patrimoni a Tarragona porta molts anys molt malament. El funcionament es mafiós i les empreses sempre afavoreixen els mateixos i mateixes enxufats i enxufades. Es lamentable.