L'exèrcit espanyol celebra el «Dia de la Subdelegació de Defensa» a Tarragona

L'acte va ser presidit pel Coronel Delegat de Defensa a Catalunya, Luis Castuera; el subdelegat de Defensa, Antonio Bergoñós i el subdelegat del Govern, Joan Sabaté
La subdelegació de Defensa va entregar un seguit de reconeixements durant la jornada duta a terme aquest dissabte, u de juny, | Cedida

 

La subdelegació de Defensa, l'òrgan gestor de l'exèrcit espanyol a la província de Tarragona, ha estat de festa aquest dissabte, 1 de juny. Els militars han reunit a diferents autoritats, així com prop de mig de centenars de convidats, a la seva seu de la Rambla Vella per celebrar el «Dia de la Subdelegació de Defensa». L'acte ha sigut presidit pel Coronel Delegat de Defensa a Catalunya, Luis Castuera.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Entre altres, l'exèrcit ha distingit a reservistes voluntaris, segons paraules del subdelegat de Defensa a Tarragona, el capità Antonio Bergoñós, «pel doble compromís que tenen amb la societat, tant des de les seves tasques particulars com el temps que dediquen a les forces armades». Bergoñós també ha recordat als veterans, pels quals ha tingut paraules d'agraïment «per tota una vida dedicada al servei d'Espanya».

 

Hi eren presents, en primera fila, el diputat socialista tarragoní, Joan Ruiz; el subdelegat del govern espanyol, Joan Sabaté; el vicari general de l'arquebisbat de Tarragona, mossèn Joaquim Fortuny; el comissari provincial del Cos Nacional de Policía, Carlos Yubero; i representants dels Mossos d'Esquadra i «del poder judicial i àmbit acadèmic».

 

Bergoñós, un any de subdelegat de Defensa

Antonio Bergoñós va prendre el relleu del capità Joaquín Ballesteros al capdavant de la subdelegació de Defensa a Tarragona. Bergoñós, que ja coneixia la ciutat de Tarragona pel temps que va dur a terme la responsabilitat de comandant naval, va arribar a la Rambla Vella provinent de Melilla. 

 

El capità Bergoñós va explicar, durant la seva presa de possessió que va tenir lloc a meitats del mes de juliol de l'any passat, que aspirava «a poder dur a terme una gestió exemplar per a tota la ciutadania, siguin civils o militars, i situar la Subdelegació de Defensa de Tarragona com a referent dins el Ministeri de Defensa».

 

També et pot interessar: