Un centenar de persones es concentren a Tarragona «contra la repressió que ha patit el jovent»

L'acció, sota el lema 'Per la defensa de la llibertat', ha estat convocada per diversos sindicats de l'àmbit educatiu
Imatge de la concentració, a la plaça de la Font de Tarragona | TarragonaDigital

Sota el lema 'Per la defensa de la llibertat', un centenar de persones s'ha concentrat avui dijous, 24 d'octubre, a la plaça de la Font de Tarragona. La convocatòria, concretament, s'emmarca en la lluita contra la «repressió» que ha «patit» el jovent els carrers dies, i ha estat convocada per sindicats de l'àmbit educatiu, com ara USTEC.

«Els valors han estat trepitjats per botes, porres i pilotes de goma. La lluita continua. Animem a manifestar-se en contra de la repressió vers el nostre jovent», ha expressat la portaveu dels mestres.

'Mares i Pares per la República', en marxa

També s'ha donat a conèixer la iniciativa 'Mares i Pares per la República', que es concentren diàriament a la plaça Imperial Tàrraco, al centre de la capital del Tarragonès. L'objectiu d'aquesta nova plataforma no és altre que vetllar per la protecció dels joves, nois i noies, i és per això que donaran voltes a la plaça tot emulant les mares argentines de la Plaza de Mayo.

L'exregidor cupaire, Jordi Martí, també ha agafat el micròfon i ha demanat crear «espais de diàleg i debat» a les aules, «on tothom pugui dir la seva». El demòcrata Dídac Nadal i la cupaire Laia Estrada també han acudit a la concentració. En acabar l'acte, alguns dels presents han decidit sumar-se a la convocatòria de 'Mares i Pares per la República'.

També et pot interessar...

"⚫CONFIRMAT: El cadàver trobat a Tarragona és el del veí de Prades" "❗La denúncia que ha fet l'associació de veïns Parc Francolí després de la llevantada"