Un centenar de persones es concentren a Tarragona «contra la repressió que ha patit el jovent»

L'acció, sota el lema 'Per la defensa de la llibertat', ha estat convocada per diversos sindicats de l'àmbit educatiu
Imatge de la concentració, a la plaça de la Font de Tarragona | TarragonaDigital

 

 

Sota el lema 'Per la defensa de la llibertat', un centenar de persones s'ha concentrat avui dijous, 24 d'octubre, a la plaça de la Font de Tarragona. La convocatòria, concretament, s'emmarca en la lluita contra la «repressió» que ha «patit» el jovent els carrers dies, i ha estat convocada per sindicats de l'àmbit educatiu, com ara USTEC.

 

«Els valors han estat trepitjats per botes, porres i pilotes de goma. La lluita continua. Animem a manifestar-se en contra de la repressió vers el nostre jovent», ha expressat la portaveu dels mestres.

 

 

'Mares i Pares per la República', en marxa

També s'ha donat a conèixer la iniciativa 'Mares i Pares per la República', que es concentren diàriament a la plaça Imperial Tàrraco, al centre de la capital del Tarragonès. L'objectiu d'aquesta nova plataforma no és altre que vetllar per la protecció dels joves, nois i noies, i és per això que donaran voltes a la plaça tot emulant les mares argentines de la Plaza de Mayo.

 

L'exregidor cupaire, Jordi Martí, també ha agafat el micròfon i ha demanat crear «espais de diàleg i debat» a les aules, «on tothom pugui dir la seva». El demòcrata Dídac Nadal i la cupaire Laia Estrada també han acudit a la concentració. En acabar l'acte, alguns dels presents han decidit sumar-se a la convocatòria de 'Mares i Pares per la República'.

 

 

També et pot interessar...

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Jesús
Han contado también a los que se estaban tomando algo en las terrazas no?
José David
Con siempre ,tot pero la republica lo altre no interese ,yo yo o yo ni es traballe ni se estudia es trenca tot i despres a queixarnis Dels altres . No se una mica de cordura la represión es per par de tots i siempre acaba malamente. Parla Parla pero de lo que cada asquu bol i lo del altre me la bufe, en fi lo de sempre al final nos trencarem el cap tots i el que an montar tot aixo a viure tots juntes agota i cuan nos faltó la mitad de la familia a pros i an contra tornarán felisios i dense pasa gana ,pero continua an lo Matrix. Se a de cuida a la familia,quina Collins, dar estic de tots
CorrectorOrtografico
José David me duelen los ojos, aprende a escribir porfa, que lloro