Centenars de tarragonins celebren el Diumenge de Rams amb la Benedicció de palmes

S’ha celebrat la Missa Pontifical després de la benedicció al carrer de les Coques
Els tarragonins beneeixen les palmes i palmons en el Diumenge de Rams  | Àngel Ullate

 

Tarragona ha viscut, aquest diumenge, un dels actes més festius de la seva Setmana Santa. A partir de les onze del matí, el carrer de les Coques s’ha omplert de tarragonins i tarragonines que a les seves mans hi duien palmes, rams i palmons. Famílies, membres de l’Església i diverses autoritats han celebrat la Benedicció de palmes del Diumenge de Rams.

 

L’encara arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, ha beneït les palmes des de davant de la capella del Col·legi Lestonnac l’Ensenyança. A continuació, la processó ha baixat fins a la Catedral de Tarragona, on s’ha celebrat la Missa Pontifical de Diumenge de Rams, presidida per l’arquebisbe. A l'acte hi han assistit autoritats com l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros o la consellera de Comerç, Relacions Ciutadanes i Universitats, Elvira Ferrando

 

 

La Missa Pontifical de Diumenge de Rams ha sigut presidida per l'arquebisbe Jaume Pujol  | Àngel Ullate

 

A la tarda, la Processó de Diumenge de Rams i el Viacrucis de La Sang

El Diumenge de Rams no acaba aquest migdia, sinó que aquesta tarda es farà la Processó, a partir de les cinc. El recorregut començarà davant de l’església de Sant Joan, a la plaça de la Mitja Lluna, i passarà pels carrers Gasòmetrte, Solé, Canyelles, Rambla Nova, Adrià i Unió.

 

A continuació, a partir de les set de la tarda se celebra el Viacrucis de La Sang a l’església de Natzaret, a la plaça del Rei. El viacrucis transcorre per la Part Alta i el Passeig Arquitectònic fins a la Catedral de Tarragona, on el Sant Cris de la Sang és venerat. Després, comença la tornada a l’església de Natzaret.

 

A la Benedicció de Rams hi han assistit diverses autoritats tarragonines   | Àngel Ullate

 

Més notícies de la categoria Tarragona