Imatge de la residència Nostrallar, als Pallaresos

La residència Nostrallar confirma cinc nous positius per coronavirus, entre ells una resident

El centre descarta que es tracti «d'un brot» | S'han activat tots els protocols de seguretat

S'encenen de nou tots els llums d'alerta a la residència Nostrallar dels Pallaresos. Un total de quatre treballadors i una resident del centre han donat positiu en coronavirus després d'un cribratge massiu de proves PCR que s'ha realitzat a tot el personal i usuaris de la llar aquesta setmana, segons ha pogut confirmar TarragonaDigital. Quatre dels cinc casos són asimptomàtics, i només presentava simptomatologia un dels treballadors infectats.

Des de la Nostrallar confirmen que tres dels quatre treballadors que han donat positiu ja havien passat el virus a la primavera. «Hem activat, de manera immediata, totes les mesures i protocols de seguretat pertinents i l'equip humà del centre està totalment centrat i entregat amb la situació», ha aclarit la residència a través d'un breu comunicat. Malgrat la confirmació de cinc nous infectats, la Nostrallar desmenteix que es tracti d'un brot. «No ho és, tenint en compte que només una resident ha donat positiu» en unes PCR que s'han fet a tots els usuaris sense excepció, exposen.

Tres dels nous infectats a la Nostrallar ja van ser positius per Covid-19 a la primavera

La residència Nostrallar dels Pallaresos va ser el centre més afectat per la primera onada de la Covid-19 entre el març i l'abril, quan a més van aflorar una sèrie d'escàndols al voltant de l'anterior funcionament del centre, derivat de la gerència anterior. Ara, en unes mans diferents, els nous responsables han enviat un missatge de tranquil·litat i han traslladat que «estem preparats per afrontar aquesta nova situació», tal com avançaven també en un reportatge recent a TarragonaDigital.

La residència està en contacte permanent amb les autoritats sanitàries i compta amb mesures de seguretat, amb formació i amb material per respondre a les necessitats del moment, asseveren.


Comentaris