GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ciutadans estrena eslògan per a les eleccions municipals de Tarragona

«La Tarragona de tots» serà el lema de l’alcaldable de la formació taronja, Rubén Viñuales
Ciutadans estrena eslògan per a les eleccions municipals de Tarragona | Cs Tarragona

 

La formació de Ciutadans a Tarragona ja té eslògan per a les pròximes eleccions municipals el 26 de maig. El portaveu Rubén Viñuales l’ha presentat en un acte de precampanya a la Rambla Nova de la ciutat. El lema que utilitzarà la formació taronja serà «La Tarragona de Tots».

 

«La Tarragona de Tots» per finalitzar amb l’era Ballesteros

Davant d’un centenar de persones, el líder de Ciutadans, Rubén Viñuales, s’ha compromès a «renovar el contracte social de l’Ajuntament amb els ciutadans si Cs guanya les eleccions, perquè l’alta pressió fiscal de Tarragona deixi d’augmentar». En aquest sentit, també ha afegit que «l’Ajuntament de Tarragona ha de deixar d’apujar impostos i gestionar de forma més eficient els recursos econòmics que recapta».

 

D’altra banda, Viñuales ha apel·lat als barris recordant el compromís de Ciutadans amb aquests, ja que «a Cs treballem i continuarem treballant en el nostre pla de xoc de barris per connectar amb el centre i que cap veí de Bonavista, de Torreforta, de Campclar o Ponent hagi de tornar a repetir 'vaig a Tarragona’ quan agafen l’autobús per venir al centre».

 

Tanmateix, Rubén Viñuales ha recordat que «en les eleccions municipals de 2015, Cs va ser segona força a Tarragona», per la qual cosa «ara sortim a guanyar les eleccions municipals del 26-M, perquè l’era Ballesteros és història»

 

Presenten la llista de Ciutadans

En l’acte de la Rambla Nova, Viñuales ha aprofitat per presentar el conjunt de la llista que encapçalarà per Tarragona en les pròximes eleccions municipals. Aquesta ha estat presentada com a «professionals fent política i no polítics professionals. Així doncs ha detallat que el talent de la llista prové de «perfils tècnics que coneixien a la perfecció cadascuna de les àrees que componen el consistori».

 

Els deu primers noms de la candidatura de Ciutadans són Rubén Viñuales, Francisco Domínguez, Sonia Orts, José Luís Calderón, Titón Sancho, Sonia Mateo, Lorena de la Font, Dario Ballesta, Sergio Piriz i Ana María Vallès.

 

També et pot interessar