GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Club Tennis Tarragona, dividit després de comprar el Tennis Park

En l'assemblea d'aquest dissabte, els antics socis del Tennis Park van forçar la suspensió dels comptes del 2018 i la previsió del pressupost del 2019
Alguns socis del Club Tennis Tarragona s'han posicionat en contra de la Junta Directiva, que recalca la pulcritud de la gestió. | CTT

 

Ambient tens el que es viu des de fa algunes setmanes al Club Tennis Tarragona. L'entitat, la més important de la província, va absorbir fa vuit mesos el Tennis Park. La compra del club veí ha comportat l'acomiadament d'alguns treballadors, un d'ells l'exgerent del Tennis Park, que s'havia incorporat com a director esportiu de l'entitat. Tot plegat ha generat una divisió entre socis, 400 de l'antic club i 1.600 del Tennis Tarragona. La tensió es va acabar de materialitzar aquest dissabte, quan una majoria d'exmembres del Tennis Park en l'assemblea va provocar que es tombessin els pressupostos de l'any 2018 i la previsió de l'exercici vigent. 

 

 

Malestar entre socis al Club Tennis Tarragona

El Club Tennis Tarragona va comprar el mes d'agost de 2018 el Tennis Park, entitat ubicada just al costat de les instal·lacions que el club té a Cala Romana. La venda va comportar que la majoria de socis passessin a formar part del Tennis Tarragona, que actualment suma uns 2.000 membres —400 d'ells arribats des del club veí—. 

 

Les conseqüències de l'operació també han estat tres acomiadaments de treballadors del Tennis Park. Concretament, el més sonat ha estat el de l'exgerent de l'entitat, que s'havia arribat a incorporar com a director esportiu del Tennis Tarragona. Aquest seria el fet més conflictiu per les relacions entre membres d'un club i l'altre, encara que també denuncien «opacitat, falta de comunicació i promeses incomplertes», segons ha expressat el portaveu dels exsocis del Tennis Park, Roberto Villarreal. 

 

Aquest dissabte, durant l'assemblea per aprovar els comptes del 2018 i la previsió de despeses d'enguany, gairebé un centenar de socis arribats des del club absorbit van forçar la suspensió dels pressupostos. «Era un vot de càstig a una manera de fer opaca, no un vot contrari als pressupostos», assegura Villarreal. 

 

La Junta Directiva demana «paciència»

Des de la Junta Directiva del Tennis Tarragona defensen que «som totalment transparents», critiquen les maneres de fer dels socis descontents i lamenten que s'hagin suspés uns pressupostos «impecables». «Vam fer una sessió informativa expressament pels nouvinguts després de formalitzar la compra del Tennis Park, vam presentar la previsió de pressupostos amb anterioritat a l'assemblea i la gestió econòmica és perfecte», recalca el president de l'entitat, Pere Lluís Bergadà. 

 

Bergadà reconeix que els acomiadaments, concretament el de l'exgerent, han generat malestar. «Però quan es realitza una operació com la del mes d'agost és necessari reajustar la plantilla i reduir les despeses per assegurar la viabilitat del club», ha expressat a TarragonaDigital. «A mi tampoc m'agrada fer fora ningú, els acomiadats també eren amics nostres», sentencia.

 

Ara, caldrà fer una altra assemblea perquè s'aprovin els comptes de l'exercici anterior i la previsió per aquest 2019. «I així serà, perquè econòmicament són viables», ha manifestat Bergadà, que espera solucionar els problemes ben aviat. «Només demanem una mica de paciència per acabar-nos d'adaptar», ha acabat dient.

 

També et pot interessar: