Som comerç TGN, l'app dels comerços locals amb informació, descomptes i ofertes

L'aplicació impulsada per l'Ajuntament de Tarragona ja ha arribat als 200 adherits, amb l'objectiu de dotar al comerç local d'eines per afrontar el futur digital
L'aplicació té format IOS i Android per a donar servei a tots els dispositius | Àngel Ullate

L'aplicació Som Comerç TGN, és una app impulsada per donar suport al comerç local i fidelitzar la clientela amb beneficis directes. Una eina digital per afrontar els nous hàbits que s'han creat arran de la pandèmia generada per la Covid-19. Una plataforma que inclou informació, descomptes i ofertes personalitzades. A més, un dels principals avantatges és la possibilitat d'acumular descomptes als comerços locals adherits.

La iniciativa va néixer de la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona que s'ha encarregat de donar-la a conèixer entre els comerciants i donar-los la formació necessària perquè la puguin utilitzar al màxim rendiment. L'App Som Comerç TGN vol ajudar a impulsar el comerç local i és una eina de digitalització del sector. La situació generada per la Covid-19 ha fet que s'acceleri la necessitat de dotar al comerç local d'eines per afrontar el futur digital.

Més de 200 usuaris ja fan servir l'app

Més de 200 adherits ja formen part de l'app Som Comerç TGN, entre establiments i entitats de tota mena -bellesa, salut, decoració, alimentació, restauració, etc.-. L'aplicació té format IOS i Android per a donar servei a tots els dispositius. Només cal descarregar-se l'aplicació, accedir com a nou usuari i gaudir dels descomptes que s'ofereixen.

Què hi pots trobar a l'app Som Comerç TGN?

L'aplicació ofereix informació dels establiments, horaris, ubicació, contacte o els serveis que ofereixen. A la vegada que es poden veure les diferents gratificacions que fa cada comerç o bé les promocions puntuals que estan en actiu. Aquesta eina permet millorar la comunicació i les ofertes entre establiments i clients.

Si tens un comerç...

Pots inscriure el teu negoci a l'app, de manera gratuïta, i beneficiar-te dels avantatges que t'ofereix la plataforma per donar a conèixer els teus serveis i productes entre els usuaris i les usuàries.

Els comerços de Tarragona que es vulguin adherir a l'aplicació poden trobar tota la informació necessària i el formulari de registre en el web de l'Ajuntament.

"El PDECat de TGN, a l'expectativa davant el nou partit de Puigdemont" "Important: Les noves ajudes a les empreses de TGN afectades pel coronavirus"