Una comissió d'En Comú Podem negociarà possibles pactes amb PSC o ERC a Tarragona

«Prendrem la decisió que considerem millor des de Tarragona i per la ciutat de Tarragona», han dit
La candidata d'En Comú Podem a Tarragona, Carla Aguilar, en una imatge d'arxiu. | Cedida

 

Aquesta setmana i la vinent, fins a arribar a la constitució del consistori i l'elecció de l'alcalde del proper 15 de juny, són setmanes crucials per a la vida política de la ciutat de Tarragona. Una setmana després de les eleccions municipals del passat 26 de maig, és En Comú Podem qui té la clau per decidir el futur govern a la ciutat de Tarragona: donar continuïtat al PSC de Josep Fèlix Ballesteros i endegar el seu quart mandat, o donar suport a Pau Ricomà (ERC) per fer, juntament amb Junts per Catalunya i la CUP, un vot pel canvi.

En Comú Podem defensa la discreció en les negociacions i forma una comissió per a les converses

Amb aquest dilema sobre la taula, En Comú Podem ha emès un comunicat aquest dilluns, 3 de juny, en què asseguren que assumeixen aquesta decisió a prendre «des de la responsabilitat, sent conscients de que és una decisió molt rellevant per al futur de la nostra ciutat i per la nostra formació». En aquest sentit, la formació que lidera Carla Aguilar ha anunciat que opta per «no entrar en el joc mediàtic, i no portar les negociacions a través dels mitjans de comunicació, sinó parlar directament amb el nostre equip i amb les persones representants de les diferents formacions polítiques».

Després d'una setmana de «reflexió interna», En Comú Podem ha anunciat la constitució d'«una comissió negociadora de caràcter temporal i executiu amb la que vehicularem reunions de caràcter formal amb els partits polítics que ens ho han sol·licitat durant aquesta setmana» així com diversos punts programàtics clau en la seva negociació.

«En Comú Podem Tarragona és una formació municipalista, per la qual cosa prendrem la decisió que considerem millor des de Tarragona i per la ciutat de Tarragona, a través de mecanismes participatius i radicalment democràtics, com és característic de la formació», tanquen els comuns tarragonins. 

També et pot interessar

"L'Arxiu General de la Diputació de Tarragona prepara una jornada de portes obertes" "ATENCIÓ: Novetats sobre la suspensió del Festival d'Estiu de TGN"