GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els sanitaris del CAP Llevant de Tarragona es concentren per reclamar més EPIs i personal

Exigeixen millores dels seus drets laborals
Els treballadors s'han concentrat a les dotze del migdia davant del CAP Llevant | @sanitatTGNPubli

 

Desenes de persones s'han concentrat aquest dissabte, 16 de maig, a les portes del CAP Llevant de Tarragona de la Xarxa Santa Tecla per reclamar més equips de protecció individual (EPI) i més personal per al Sociosanitari Llevant. Els professionals sanitaris reclamen que se'ls proporcioni més protecció per tal de poder treballar amb seguretat contra la Covid-19. 

 

Sota el lema «La sanitat sala vides, retallar a la pública mata», diversos treballadors del centre sanitari s'han concentrat a les dotze del migdia davant del CAP Llevant. Entre les pancartes que duien s'hi podien llegir algunes que reclamaven el pagament de bonficiacions econòmiques que se'ls deuen: «Seguim esperant el 5% des del 2010, ens pertany» o «Volem cobrar les DPOS». I d'altres més reivindicatives: «No som herois, som sanitaris. Lluitem pels nostres drets laborals».

 

 

Fa quinze dies els treballadors de l'Hospital Comarcal del Vendrell, que també forma part de la Xarxa Santa Tecla, també es van concentrar a les portes de l'hospital per reclamar més seguretat, menys precarietat i la dignificació de la tasca sanitària.