Tensió en la concentració de Vox a Bonavista

Un dels simpatitzants de Vox ha agredit dos periodistes | Els antifeixistes s'han manifestat a durant l'acte

Un centenar de persones s'ha manifestat aquest matí en contra de la presència de Vox a Bonavista. Els Mossos d'Esquadra han tancat el carrer i han format un cordó de seguretat al carrer Tres, del barri tarragoní. L'acte del partit estava programat al davant de la Braseria Cabrera, on una trentena de persones crida en favor de la unitat d'Espanya i la constitució, els quals duen banderes espanyoles i de la Guàrdia Civil.

La presidenta de Vox a Tarragona, Isabel Lázaro, ha estat present en l'acte titllant de «situació molt trista» la que estan vivint a Catalunya. «Sofrim un assetjament terrible, ens han cancel·lat dos llocs i nosaltres no venim a molestar a ningú».

Tanmateix, davant els fets que han succeït, Lázaro ha dit que la seva intenció no és la de provocar a ningú. En tots els actes, posen l'himne espanyol i, aquest cop, han volgut encendre una traca. D'altra banda, davant dels crits dels antifeixistes en contra de l'acte de Vox, la presidenta del partit a Tarragona, ha enviat petons a tots els que la cridaven.

La presidenta de Vox a Tarragona, Isabel Lázaro, ha enviat petons als manifestants en contra de l'acte
La presidenta de Vox a Tarragona, Isabel Lázaro, ha enviat petons als manifestants en contra de l'acte | Carlos Domènech Goñi

 

Agredeixen a dos càmeres de televisió durant l'acte de Vox

Una persona que estava en l'acte de Vox a Bonavista, ha passat el cordó de seguretat policial per anar a l'estanc. Tot seguit, els antifeixistes l'han perseguit increpant-lo, mentre l'individu els hi ha ensenyat el cul i provocava els manifestants contraris a les Jornades Formatives de Vox, abans d'entrar a l'establiment del barri tarragoní, que ha estat custodiat pels Mossos d'Esquadra.

Durant aquests moments de tensió entre les dues bandes, un manifestant antifeixista ha arremès contra els periodistes que presenciaven l'escenai ha intentat tirar les càmeres a terra perquè no poguessin gravar les cares d'un grup de persones que increpaven l'home que intentava entrar a l'estanc i els havia provocat. D'altra banda, un reporter de Cuatro, segons ha informat, ha rebut una puntada de peu des de dins l'estanc i ha explicat que anirà a un centre mèdic per realitzar-se una revisió per les lesions patides i tenir un informe per, posteriorment, denunciar els fets.

Fonts pròximes a l'home que ha entrat a l'estanc, neguen que hagin existit aquests fets, ja que ell anava a buscar tabac a l'estanc i «només intentava refugiar-se davant de les amenaces de la gent que el seguia»

El presumpte agressor s'ha amagat a un estanc de Bonavista
El presumpte agressor s'ha amagat a un estanc de Bonavista | Carlos Domènech Goñi