Els Pets actuaran al Teatre Tarragona el 26 de gener

El grup de Constantí ha anunciat, després del que havia de ser el final de la seva gira, tres noves dates
Els Pets actuaran el proper mes de gener a Tarragona, però també a Girona i Molins de Rei, per tancar la seva gira de presentació de 'Som'. | Aleix Costa.

Qui es pensés que Els Pets havien tancat dissabte passat la gira de presentació de 'Som' a la Sala Barts de Barcelona, anava errat. El grup de Constantí ha anunciat aquest dimarts, dia 26 de novembre, tres noves dates que seran un epíleg a aquest 'tour'. Una d'elles és la de diumenge, 26 de gener, quan Els Pets actuaran al Teatre Tarragona.

Un dels darrers concerts de la gira de presentació de 'Som', al Teatre Tarragona

D'aquesta manera, el grup de Lluís Gavaldà, Joan Reig i Falin Cáceres tornarà a un escenari on ja va actuar en la seva gira anterior, al mes d'abril de l'any 2016. El concert, que s'iniciarà a dos quarts de vuit de la tarda, serà —aquest sí— un dels darrers de la banda abans de tancar ja definitivament la gira, de la qual han pogut gaudir més de 60.000 persones.

Les entrades per al concert es posaran a la venda aquest dimecres 27 de novembre, a partir de les onze del matí, a les taquilles del Teatre Tarragona i el web Tarracoticket.

Un desembre i gener amb la traca final de la gira... i amb regust internacional

Els Pets feien el passat dissabte el seu darrer concert a Catalunya aquest 2019. D'actuacions els en queden dues, però seran a l'estranger: divendres, 6 de desembre, tenen previst tocar a Dublin; mentre que el 7 de desembre ho faran a Londres.

Malgrat que aquests dos concerts havien de ser els darrers de la gira, n'han afegit tres més: a banda del de Tarragona; el grup de Constantí també ha anunciat actuacions a Girona, el dia 25 de gener, i la darrera a Molins de Rei, el 30 de gener.

"📺 TGNA acull la preestrena de l'episodi de la sèrie «Ciudades Españolas Patrimonio»" "🎼 Els ugandesos Aba Taano porten el seu gòspel solidari a Torreforta"