La URV obre les votacions per al disseny de la carpeta del pròxim curs

Les sis propostes finalistes es poden votar per Internet fins al 24 de març
Els estudiants de la URV ja poden votar el disseny de la pròxima carpeta | Angel Ullate

 

Ja es pot votar el disseny de la carpeta de la URV per al pròxim curs acadèmic, el 2019-2020. La universitat ha fet públiques aquest divendres, 8 de març, les sis propostes finalistes, i seran els estudiants qui, a través del seu vot, decideixin el disseny guanyador. Per poder votar, cal estar actualment matriculat en estudis de grau, màster o doctorat a la Rovira i Virgili.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

En aquest enllaç es poden consultar les sis propostes definitives, i votar per una d'elles. Inicialment, s'havien presentat a concurs 39 dissenys diferents, dels quals només sis han aconseguit el passi a la votació final. L'autor del disseny guanyador s'emportarà 600 euros de premi, mentre que la resta de finalistes rebran un val de 150 euros per gastar a la Botiga de la URV.

El termini de votació de la carpeta s'acaba el 24 de març

El termini de votacions per al disseny de la carpeta ja està obert, i es tancarà el pròxim 24 de març. El veredicte es farà públic cinc dies després, el dia 29. Les propostes candidates han de ser dissenys originals i inèdits, i també han anat a càrrec d'alumnes de la Rovira i Virgili. El disseny, elaboració i votació de la carpeta és una de les formes obertes de participació de l'alumnat més característiques de la URV.

Les opcions que es poden votar són la proposta multicolor 'Geometric URV', l'artística 'Mar, Terra i Cel', la creativa 'ARTarraco', l'acolorida 'Sinestèsia', la dinàmica 'Diversitat, Cohesió i Passió' i la proposta més sòbria, 'Fem-nos Mosaic'. Ara que ja les pots revisar, quina és la teva favorita?

També et pot interessar

"ATENCIÓ: La Guàrdia Civil de TGN subhasta més de 700 armes" "Vox esclata amb greus insults després que enganxin compreses a la seva seu de TGN"