GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Tarragona convoca el concurs d'idees per a escollir la imatge de les Festes de Sant Magí

Les bases publicades especifiquen que la imatge ha d'inspirar-se en el Portal del Carro

Tot i l'emergència sanitària provocada per la crisi del coronavirus, l'Ajuntament de Tarragona, a través de la conselleria de Cultura, ha convocat el concurs d’idees per escollir la imatge gràfica de les Festes de Sant Magí 2020. Totes les persones interessades en participar en el concurs podran presentar les seves propostes entre el 27 d’abril i el 7 de maig, ambdós inclosos, a través de la seu electrònica.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Segons especifiquen les bases, que ja es poden consultar al següent enllaç, «la imatge gràfica d’enguany haurà d’inspirar-se en el Portal del Carro, com a espai emblemàtic i de màxima representació de les festes de Sant Magí, punt culminant de l’arribada de l’aigua de la Brufaganya». Aquest espai haurà d’estar representat amb algun element o aspecte relacionat amb alguns dels actes més tradicionals que es viuen cada any per les festes de Sant Magí al Portal del Carro.

 

Les bases asseguren que «es valorarà especialment la presentació́ de propostes que incorporin continguts inèdits o poc utilitzats en els anteriors cartells de les festes de Sant Magí». La proposta seleccionada rebrà 1.200 euros i serà aplicada a tota la campanya de les Festes de Sant Magí, que tindran lloc del 14 al 19 d’agost de 2020.