El concurs per contractar el nou gerent de Tarragona Ràdio queda desert

Cap dels candidats complia els requisits del plec de clàusules i el consell d'administració de l'empresa no ha aprovat reiniciar el procés per escollir el nou responsable de l'ens

El consell d'administració de l'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona (EMMCT), reunit en sessió extraordinària aquest dijous a la tarda, ha aprovat declarar desert el concurs públic convocat el passat mes de desembre per contractar un nou gerent. La resolució exclou els quatre candidats que s'havien presentat per «no acreditar experiència mínima de dos anys en el desenvolupament de les funcions establertes».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Així mateix, una de les persones que va presentar la seva candidatura tampoc comptava amb la titulació requerida. És a dir, tot i que tres d'ells disposaven de la titulació en l'àmbit de la comunicació requerida per les bases, cap d'ells ha pogut acreditar una experiència mínima de dos anys en càrrecs de gerència, mitjançant contracte laboral. Alguns dels candidats van presentar al·legacions a la decisió del tribunal, però aquestes han estat rebutjades.

 

En la reunió d'aquesta tarda, el consell d'Administració de l'EMMCT no ha pogut aprovar les noves bases i la convocatòria per l'abstenció de Junts x Tarragona i Comuns, i de moment ha quedat paralitzat el concurs per contractar un nou gerent. Així, el substitut de Josep Maria Bonet, cessat el passat mes d'agost, haurà d'esperar unes setmanes més.

 

Una retribució màxima de 60.000 euros

Les bases estableixen que els candidats han de disposar d'una «llicenciatura o grau universitari en Comunicació o Periodisme», tot i que «també s’admetran altres llicenciatures o graus de l’àmbit de les Ciències Socials o Jurídiques». La persona escollida tindrà un contracte d'alta direcció i exercirà el càrrec en règim de dedicació exclusiva.

 

La retribució màxima queda fixada en 60.000 euros anuals bruts, dividits en un component fix de 55.000 euros, més 5.000 euros de retribució variable.