Imatge del turisme enxampat a 256km/h a l'AP-7 a Tarragona

Sense carnet i multa de 4.320 euros pel conductor que anava a 256 km/h per l'AP-7 a Tarragona

Va donar positiu en cocaïna | És la velocitat més alta mai detectada per un radar a Catalunya

El Jutjat d'Instrucció número 2 de Tarragona ha condemnat al conductor de 48 anys que va ser enxampat circulant a 256 km/h per l'AP-7 a Tarragona i havent donat positiu en cocaïna a pagar una multa de 4.320 euros i a la retirada del permís de conduir durant dos anys, segons informa el 'Diari de Tarragona'.

Els fets van tenir lloc el passat 12 de març, quan un radar mòbil  dels Mossos d'Esquadra va enxampar el BMW M2 a 256 quilòmetres per hora a l'altura del punt quilomètric 243,8 de l'AP-7, al terme municipal de Tarragona. Era la velocitat més alta mai detectada per un radar tant a la demarcació de Tarragona com a nivell de tota Catalunya. Quan la policia catalana va aturar-lo al peatge, li va fer les proves d'alcoholèmia i de drogues, en les quals va donar positiu en cocaïna, segons van confirmar els Mossos d'Esquadra.

Per tot, l'home va ser detingut i va passar a disposició judicial. Segons apunta el citat mitjà, el fiscal demanava inicialment una multa de 6.480 euros i tres anys de suspensió del carnet, però finalment es va rebaixar un terç la condemna a canvi que l'acusat es conformés. Finalment, doncs, el conductor de 48 anys i veí d'Olèrdola (Alt Penedès) haurà de pagar una multa de 4.320 euros i no podrà conduir durant dos anys.