GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Confisquen gairebé 2.000 peces de roba falsa del Mercadet de Tarragona

La Guàrdia Urbana de Tarragona s'ha endut una desena de sacs de plàstic plens amb 1.850 peces d'imitació de Calvin Klein, Tommy Hilfiger i Levi's
Imatge de l'operatiu, al a plaça Corsini de Tarragona | Ajuntament de Tarragona

 

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha confiscat 1.850 peces de roba falsificada del Mercadet de Tarragona. Diversos agents del cos municipal s'han desplaçat fins la Plaça Corsini i han marxat de la mateixa amb una desena de bosses de plàstic plenes de roba, en la majoria, calçotets i calces. El venedor, un veí de Reus de 34 anys, ha estat identificat per un presumpte delicte contra la propietat industrial. 

 

Matí mogut al Mercadet de la plaça Corsini de Tarragona. La Unitat de Policia Administrativa (UPA) de la Guàrdia Urbana s'ha desplaçat fins al lloc amb dues patrulles i una furgoneta d'atestats i ha obert diligències contra un paradista que venia roba Calvin Klein, Levi's o Tommy Hilfiger falsificada. L'actuació ha generat rebombori entre els venedors i els compradors que es trobaven al lloc. 

 

La Guàrdia Urbana surt amb una desena de sacs de plàstic plens de roba falsificada

Els agents, liderats pel sergent, han sortit de la plaça Corsini amb dos sacs de plàstics cadascun. Estaven plens de centenars de peces de roba de marca falsificades. Segons alguns testimonis que eren al lloc quan s'ha produït l'actuació, la confiscació ha estat molt gran. De fet, molts han assegurat que «s'han endut tot el gènere de la parada». 

 

La Guàrdia Urbana ha marxat del lloc minuts després de les onze del matí. Immediatament després, el venedor de la roba falsa ha marxat de la plaça Corsini, deixant així un espai buit al lloc on es trobava la seva parada. L'actuació dels agents s'emmarcava en un control rutinari. 

 

Imatge de les bosses de plàstic plenes de roba falsificada que ha confiscat la Guàrdia Urbana. | TarragonaDigital

 

Una possible infracció del reglament del Mercadet

La Guàrdia Urbana de Tarragona enviarà un informe a l'Ajuntament i a l'Empresa de Serveis i Promocions d'Iniciatives Municipals (ESPIMSA) per descobrir si existeix una «possible infracció» d'aquesta parada del reglament del Mercadet. Aquest serà el primer procés al qual s'enfrontarà l'home que venia la roba. 

 

Per altra banda, segons informava el cos municipal, «es requerirà als pèrits de les marques falsificades la seva valoració professional de la roba comissada». Un cop es tingui aquesta valoració, s'obriran diligències judicials contra el venedor. 

 

Els marxants reclamen actuacions policials contra el "top manta"

L'actuació policial que ha tingut lloc aquest matí a la plaça Corsini ha generat expectació tant per venedors com per compradors. Un dels paradistes i president de l'Associació de Marxants de Tarragona, Enric Daza, manifestava que «estic totalment d'acord amb aquestes actuacions, són necessàries, però també les haurien de fer contra el "top manta"»

 

Segons Daza, són molts els llocs on els venedors il·legals s'instal·len al costat del mercadet per vendre el seu gènere de roba falsa. «Com nosaltres som autònoms, ens poden enganxar més ràpid», deia, i afegia que «han d'actuar contra ells també, pel bé de tots»