Els Enginyers de Telecomunicació col·legiats podran gaudir d'avantatges amb Lexus i Toyota de Tarragona

El COETTC signa un conveni amb els concessionaris Lexus Tarragona i Toyota Autoforum amb l'objectiu de promoure entre els col·legiats una mobilitat més sostenible i accedir a atractius avantatges.
El COETTC signa un conveni amb els concessionaris Lexus Tarragona i Toyota Autoforum | Cedida

El Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Telecomunicació a Catalunya, el concessionari Lexus Tarragona i la xarxa Toyota Autoforum, han signat un acord de col·laboració per aquest 2019 i que es renovarà per l'exercici 2020.

Compartint les mateixes visions, sobre un futur que presenta una estreta relació amb el sector de la mobilitat i al de les noves tecnologies, el Degà i President del COETTC, Jordi Farré; el cap de vendes de Lexus Tarragona, Sergi Giró; i el cap de vendes de Toyota Autoforum, Pere Parral; han arribat a aquest acord.

  

Per aquest motiu, el COETTC ha decidit apostar per aquestes dues marques, pioneres i capdavanteres en la tecnologia híbrida, signant un conveni que ofereix als seus col·legiats la possibilitat d'accedir als híbrids de Toyota i Lexus, els més fiables del mercat, a través d'uns avantatges exclusius.

Una circulació més ECO gràcies a les noves tecnologies

El conveni pretén que els enginyers i enginyeres del col·legi puguin accedir a aquesta tecnologia i descobreixin els beneficis de la motorització híbrida elèctrica auto recarregable més eficient del mercat. A més, en tractar-se de vehicles híbrids, podran gaudir dels avantatges fiscals i de circulació que proporciona l'etiqueta ECO i, el més important, practicar una mobilitat més sostenible i respectuosa amb l'entorn, que unida als més avançats sistemes tecnològics i de seguretat, elevaran l'experiència de conducció a un nivell excepcional.

En el cas de Toyota, el conveni inclou ofertes especials per al nou i renovat Corolla Hybrid 2.0, presentat aquest 2019; el C-HR, el crossover compacte de disseny trencador; i el gran RAV4, el tot terreny més elegant i urbà de Toyota. Autoforum, posarà a disposició dels col·legiats aquestes ofertes, a través de les seves seus de Tarragona, Reus i Tortosa.

Així mateix, la casa Lexus ha inclòs en aquest conveni, tres dels seus models estrella: l'IS300h, la seva berlina esportiva prèmium; l' NX300h, el SUV d'alta gamma i insígnia de la casa; i l' UX250h, el crossover compacte que la marca ha incorporat al seu ventall de vehicles aquest any i que ha revolucionat el segment pel seu disseny dinàmic i majestuós i els seus acabats excel·lents.

L'objectiu del conveni és promoure entre els col·legiats una mobilitat més sostenible i accedir a atractius avantatges. | Cedida

Dues marques, una mateixa visió

El món de les telecomunicacions evoluciona amb gran rapidesa i això implica que els enginyers adquireixin coneixements especialitzats per a l'ús i desenvolupament d'equipaments molt sofisticats, a més de mantenir-se al dia sobre les noves tecnologies.

  

La majoria de marques han començat a incorporar –recentment-, variants híbrides a la seva gamma de vehicles, Toyota i Lexus estrenaven i comercialitzaven el seu primer cotxe híbrid, l'any 1997 i 2005 respectivament. Les dues marques nipones posseeixen un segell propi que Toyota va implantar i que Lexus va heretar, elevant els estàndards i afegint-hi una concepció artesanal del procés de fabricació dels seus vehicles d'alta gamma i disseny excepcional.

Avui dia, Lexus i Toyota, ofereixen els vehicles que responen a les necessitats de mobilitat actuals, amb una eficiència de consum molt important i de baixes emissions, motorització híbrida elèctrica no endollable (auto recarregable), una fiabilitat que no admet comparacions i les més avançades tecnologies de seguretat en conducció.

Ofertes i vehicles disponibles acreditant estar col·legiat/da al COETTC

Les ofertes s'actualitzaran periòdicament en funció de l'estoc i campanyes actives. Serà indispensable estar col·legiat i acreditar de manera documentada, estar al corrent de la quota de l'any en curs del col·legi per poder accedir a aquestes promocions. Els col·legiats poden visitar els concessionaris i sol·licitar un prova de conducció als assessors comercials sense compromís, per conèixer la motorització i la resposta del vehicle híbrid en carretera.

"⚠NOVETATS: El projecte que l'Ajuntament de TGN ha descartat fer al Banc d'Espanya" "❗ ATENCIÓ: Mantenen en llibertat 3 dels pedòfils de Tortosa jutjats a TGN"