GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Repsol destina 15.000 euros a les associacions de Setmana Santa de Tarragona

Diverses confraries, germandats i gremis de la ciutat s'uneixen per organitzar el programa d'actes de Setmana Santa
Per catorzè any consecutiu, es reedita el conveni entre Repsol i l'Agrupació | TarragonaDigital.com

Repsol i l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona han signat, per catorzè any consecutiu, un conveni de col·laboració a través del qual l'empresa química aporta 15.000 euros a l'Agrupació per tal de poder fer front i desenvolupar el seu ampli programa d'actes per al 2019. El director del complex industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, i el president del col·lectiu, Francesc Seritjol, han formalitzat l'acord aquest dilluns, 15 d'abril.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Entre Diumenge de Rams i Diumenge de Pasqua, l'Agrupació d'Associacions organitza més d'una trentena d'actes a la ciutat de Tarragona amb motiu de la Setmana Santaja es pot consultar el programa d'actes sencer d'enguany—. Diverses confraries, germandats i gremis s'uneixen sota el paraigua de l'Agrupació per organitzar, de manera col·lectiva, la programació de la Setmana Santa tarragonina cada any.

 

Tret de sortida a la Setmana Santa de Tarragona

La tradicional benedicció de palmes al carrer de les Coques per Diumenge de Rams ha marcat el tret de sortida a la Setmana Santa 2019 a Tarragona aquest cap de setmana. Desenes de famílies s'han donat cita en un dels actes més festius i arrelats a la festivitat. Ha servit per esperonar el gruix dels actes, que viuran el seu punt més àlgid durant les jornades de Dijous i Divendres Sant.

 

La processó del Sant Enterrament, el pròxim divendres 19 d'abril, és la punta de llança de la Setmana Santa de Tarragona. Declarada Festa Tradicional d'Interès Nacional per la Generalitat, reuneix un total de dinou passos, suma la participació de les onze associacions de l'agrupació i data de l'any 1550.

 

També et pot interessar