Un conductor begut s'encasta contra un mur al centre de Tarragona

Els fets han succeït aquesta matinada de diumenge

Increïble accident aquesta matinada de diumenge a la ciutat de Tarragona. Un vehicle ha travessat un mur de formigó en un carrer cèntric de la ciutat. El conductor hauria donat positiu en la prova d'alcoholèmia després de l'incident i ha estat traslladat fins a l'Hospital de Santa Tecla. Per aquest motiu, la Guàrdia Urbana de Tarragona i els Bombers de la Generalitat han anat fins al lloc de l'incident.

Un cotxe xoca contra un mur al centre de Tarragona

Un turisme ha envestit aquesta matinada de diumenge, 10 de febrer, contra un mur al centre de la ciutat de Tarragona. En aquest sentit, l'incident ha estat a la cruïlla entre el carrer Maria Cristina i l'avinguda d'Estanislau Figueres, on hi ha una parcel·la privada edificable. 

El conductor del vehicle, un Hyundai Matrix, ha perdut el control del cotxe i ha xocat contra el mur de formigó que limita l'esplanada edificable amb el carrer i l'ha tirat a terra, quedant penjat. 

Un conductor begut xoca contra un mur de formigó del centre de Tarragona | Àngel Ullate

 

Fins al lloc de l'incident s'han traslladat patrulles de la Guàrdia Urbana de Tarragona, els quals han realitzat la prova d'alcoholèmia al conductor i ha donat un resultat positiu. Tanmateix, ha estat traslladat fins a l'Hospital de Santa Tecla amb un pronòstic de ferit lleu. Els agents també han senyalitzat la zona.

A més, el servei d'emergències ha alertat als Bombers de la Generalitat perquè realitzessin tasques en el sanejament del mur trencat al centre de la ciutat. Per aquest motiu, han estat tres dotacions dels Bombers que s'han activat per traslladar-se fins al lloc dels fets i un camió ploma ha retirat el vehicle del lloc dels fets.


Comentaris