GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Crema un ascensor en un edifici del carrer Pere Martell de Tarragona

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han fet càrrec de l'extinció de l'incendi
Els Bombers, en arxiu | Bombers de la Generalitat

 

 

Durant la tarda d'avui dimarts, 13 de novembre, un ascensor d'un edifici de cinc plantes del carrer Pere Martell de Tarragona s'ha incendiat davant la sorpresa dels veïns.

 

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'alerta al voltant de tres quarts de set de la tarda, i immediatament quatre dotacions s'han desplaçat al lloc dels fets on, a hores d'ara, ja han extingit l'incendi, que més enllà dels danys materials que pugui haver ocasionat, no ha tingut afectacions sobre cap persona.

 

Controlat sense complicacions

Concretament la incidència s'ha produït en incendiar-se el quadre de comandaments de l'ascensor, a la planta baixa de l'edifici del carrer Pere Martell 49-51; on a partir de l'avís rebut a les 18.37 hores, dues de les quatre dotacions dels bombers desplaçades, s'han pogut fer càrrec de l'extinció de l'incendi en pocs minuts i sense més complicacions.

 

 

La fuita de gas, a Tarragona, l'havia provocada una canonada trencada | Andrei Crista

 

Fuita de gas al centre de Tarragona

La tarda del passat dilluns 12 de novembre, una fuita de gas va afectar un edifici del carrer Baró de les Quatre Torres número 22.

 

Els fets van tenir lloc al voltant de les sis de la tarda quan es va alertar els Bombers per la forta olor de gas que desprenia l'immoble, especialment al tercer pis de l'edifici, on hi havia la fuita com a conseqüència del trencament d'una canonada.

 

Tot i la mobilització de la Guàrdia Urbana, que va tallar uns minuts el carrer, les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques i els mateixos Bombers, no va ser necessària l'evacuació de l'edifici, ni es va haver d'atendre cap persona afectada per inhalació de gas.

 

Els bombers van actuar amb prestesa i van controlar la fuita tancant la clau de l'escomesa i la vàlvula, assegurant que no hi hagués cap més problema i a l'espera que la companyia del gas s'ocupi de la reparació.