GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Crema la cuina d'un pis a l'avinguda Vidal i Barraquer de Tarragona

A les 14.36 hores s'ha donat l'alerta de l'incendi en l'immoble tarragoní | S'ha desallotjat la família que hi viu
L'incendi ha estat en el número 40 de l'avinguda Vidal i Barraquer de Tarragona | Google Maps

 

Aquest dimecres, 28 de novembre, s'ha incendiat la cuina d'un pis de l'avinguda Vidal i Barraquer de Tarragona. A causa de l'incendi, els Bombers de la Generalitat han activat quatre dotacions per apagar les flames i, afortunadament, no hi han hagut ferits a causa de l'incident. D'altra banda, la família que viu en l'immoble, no podrà dormir aquesta nit a casa seva, ja que ha estat desallotjada.

 

S'incendia un immoble a Tarragona

El servei d'emergències ha rebut l'avís quan passaven uns minuts de dos quarts de tres de la tarda. En aquest sentit, s'ha alertat d'un incendi en la cuina d'un pis situat a l'avinguda Vidal i Barraquer de Tarragona, concretament, en el número 40 de la via. L'habitatge incendiat està situat a la cinquena planta, d'un edifici que en té sis.

 

A causa de l'incident, els Bombers han enviat quatre dotacions per apagar les flames de l'immoble. Després de dues hores, han donat per finalitzat l'incendi, en el moment que han apagat el foc i, tot seguit, han ventilat tot l'edifici del fum que hi havia a dins.

 

Els Bombers han actuat amb quatre dotacions. Imatge d'arxiu | TarragonaDigital

 

Desallotgen una parella en l'incendi de Tarragona

A causa de l'incendi, segons informa el Diari de Tarragona, la família que viu en aquest immoble, formada per una parella de persones grans, han estat desallotjades. S'ha detectat que han quedat afectades algunes instal·lacions, concretament, de l'aigua i i l'elèctrica, i que el millor que podien fer era anar a dormir a un altre lloc, mentre estigués danyat l'immoble. 

 

Així doncs, segons la Guàrdia Urbana de Tarragona, marxaran a casa d'uns familiars seus, durant aquests dies. A més, els agents tarragonins han gestionat el trànsit, a més d'ajudar a la gestió de l'incident als Bombers de la Generalitat.