Cremen la porta de l'Ajuntament de Tarragona durant les protestes de dijous

Els desperfectes són visibles després de l'acte vandàlic, que s'ha produït a les quatre de la matinada
Una imatge de la porta principal de l'Ajuntament de Tarragona després de patir l'atac. | Cedida

La nit d'aquest dijous, 17 d'octubre, enmig de les nits de protestes que viu Tarragona arran de la sentència del judici del procés, s'ha produït un acte vandàlic a l'Ajuntament de Tarragona. Concretament, un foc intencionat, sobre les quatre de la matinada, ha cremat la porta de fusta de l'entrada principal del Palau Municipal de la plaça de la Font.

La ràpida actuació del vigilant de porta que es trobava a l'interior de l'edifici, que ha controlat i extingit el foc amb un extintor, ha evitat danys major a la porta. El treballador també ha donat avís als Bombers, que s’han personat al Palau Municipal i han procedit a ventilar l’edifici.

En un comunicat, l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona ha explicat que «rebutja i condemna qualsevol tipus d’acció violenta i mostra el seu suport i agraïment al treballador que, amb la seva intervenció, ha aconseguit sufocar el foc». El líder de Ciutadans al consistori, Rubén Viñuales, també ha denunciat i condemnat els fets:

Així mateix, qui va ser cap de gabinet de l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, Josep Maria Bonet, s'ha manifestat en la mateixa línia que Viñuales, i ha respost a la piulada del líder taronja assegurant que «cremar la porta és un esglaó més en aquest camí de despropòsits cap al no-res». 

«Era un fatxa ebri»

Encara dins la piulada publicada per Rubén Viñuales, l'usuari de Twittter, @Titovolandovoy, ha assegurat que «era un fatxa ebri que va cremar vàries coses a la Part Alta, informeu-vos bé abans!»

"👮 ATENCIÓ: 6 detinguts a Tarragona en una nova nit de protestes" "L'Anella Mediterrània de Campclar tindrà càmeres de videovigilància"