Cremen la porta de l'Ajuntament de Tarragona durant les protestes de dijous

Els desperfectes s√≥n visibles despr√©s de l'acte vand√†lic, que s'ha produ√Įt a les quatre de la matinada
Una imatge de la porta principal de l'Ajuntament de Tarragona després de patir l'atac. | Cedida

 

La nit d'aquest dijous, 17 d'octubre, enmig de les nits de protestes que viu Tarragona arran de la sent√®ncia del judici del proc√©s, s'ha produ√Įt un acte vand√†lic a l'Ajuntament de Tarragona. Concretament, un foc intencionat, sobre les quatre de la matinada, ha cremat la porta de fusta de l'entrada principal del Palau Municipal de la pla√ßa de la Font.

 

La r√†pida actuaci√≥ del vigilant de porta que es trobava a l'interior de l'edifici, que ha controlat i extingit el foc amb un extintor, ha evitat danys major a la porta. El treballador tamb√© ha donat av√≠s als Bombers, que s‚Äôhan personat al Palau Municipal i han procedit a ventilar l‚Äôedifici.

 

En un comunicat, l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona ha explicat que ¬ęrebutja i condemna qualsevol tipus d‚Äôacci√≥ violenta i mostra el seu suport i agra√Įment al treballador que, amb la seva intervenci√≥, ha aconseguit sufocar el foc¬Ľ. El l√≠der de Ciutadans al consistori, Rub√©n Vi√Īuales, tamb√© ha denunciat i condemnat els fets:

 

 

 

Aix√≠ mateix, qui va ser cap de gabinet de l'alcalde Josep F√®lix Ballesteros, Josep Maria Bonet, s'ha manifestat en la mateixa l√≠nia que Vi√Īuales, i ha respost a la piulada del l√≠der taronja assegurant que ¬ęcremar la porta √©s un esgla√≥ m√©s en aquest cam√≠ de desprop√≤sits cap al no-res¬Ľ. 

 

¬ęEra un fatxa ebri¬Ľ

Encara dins la piulada publicada per Rub√©n Vi√Īuales, l'usuari de Twittter, @Titovolandovoy, ha assegurat que ¬ęera un fatxa ebri que va cremar v√†ries coses a la Part Alta, informeu-vos b√© abans!¬Ľ

 

 

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!

Comentaris
edi
y porque imbeciles no van a Madrid manifestar alli,sinverguenzas con caras tapadas