ÚLTIMA HORA

La demarcació de Tarragona ja suma 87 morts per coronavirus i 1.098 casos positius

ALERTA

S'eleven a 15 els morts per coronavirus de la residència Ballús de Valls

Una metgessa de l'hospital Santa Tecla de Tarragona: «Doneu tot el material possible als centres de salut»

La metgessa Eugènia Miranda ha fet una crida a les xarxes socials

La metgessa de l'àrea de Traumatologia de l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona, Mª Eugènia Miranda ha fet una crida mitjançant les seves xarxes socials per conscienciar a tothom de «la necessitat de donar tot el material possible al centre de salut més pròxim». 

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

«El pic no ha arribat»

La crisi de la Covid-19 encara no ha arribat al seu punt màxim i així ho explica la metgessa de l'hospital Santa Tecla. Miranda demanar que es donin el material sanitari que tingui cadascú a casa seva als centres de salut més pròxim. 

 

La falta d'EPIs és un dels problemes que tenen els centres mèdics i, la traumatòloga, sol·licita donar qualsevol del material a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona. Des de mascaretes o bates estèrils, fins a guants o alcohol, elements que seran «molt apreciats» pels professionals mèdics.

 

«Això és molt seriós i necessitem la col·laboració de tothom. No serveix de res guardar arsenals de proteccions a casa, si el personal mèdic, sanitari i infermeria, cauen per no tenir material suficient», argumenta Miranda. 

 

 

Més notícies de la categoria Tarragona