EN DIRECTE

🔴 La vaga del sector químic, a l'espera d'una manifestació massiva aquesta tarda

La CUP exigeix «responsabilitats a Sorigué pel nefast manteniment del camp de rugbi de Tarragona»

Les anticapitalitstes posen l'accent, també, en el paper «de l'Oficina de Projectes de l'Ajuntament de Tarragona que ha comportat un any perdut pel condicionament del nou equipament»
Els Voltors de Tarragona continuen sense solució per l'estat del seu camp de rugbi. | Google Maps

 

El grup municipal de la CUP a l'Ajuntament de Tarragona ha tornat a posar la situació del camp de rugbi de Tarragona sobre la taula. Segons la regidora anticapitalista Eva Miguel, «aquest equipament es troba en un estat lamentable el qual combina zones totalment ermes amb espais empantanats plens de tolls, ja que ni el substrat ni la gespa són idonis».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Miguel ha explicat que «l'Oficina de Projectes de l'Ajuntament de Tarragona ha canviat, en un any de diferència, el seu posicionament sobre quina ha de ser la solució pel camp de rugbi de l'Anella Mediterrrània». I és que, segons les anticapitalistes, «el juny del 2018 l'Oficina va emetre un informe que avaluava el terreny com a un camp en perfectes condicions per jugar a rugbi».

 

Ara, però, i segons ha recordat, la número dos de Laia Estrada, «el coordinador tècnic de l'Oficina de Projectes va afirmar que la gespa no era viable per un ús intensiu i que la despesa i manteniment d'aquest terreny per a la pràctica del rugbi era inassumible». Les anticapitalistes volen que «l'Oficina de Projectes que doni les explicacions oportunes a aquest canvi de parer en un any de diferència».

 

«Nefast manteniment de les instal·lacions»

Segons la consellera Eva Miguel «aquest canvi de parer de l’Oficina ha suposat un any perdut en el qual s’haurien pogut trobar solucions a les deficiències encara presents al camp de rugbi». Des de la CUP consideren que s’han d’exigir responsabilitats a l’empresa Sorigué pel nefast manteniment de les instal·lacions i incompliment del contracte.

 

Davant aquest escenari, les cupaires reclamen «una solució com més aviat millor pel camp de rugbi de l'Anella mediterrània».