El blues&soul arriben al Teatret del Serrallo de la mà d'en Damià Olivella

El concert tindrà lloc aquest divendres, 14 de juny
En Damià Olivella oferirà un concert íntim el 14 de juny  | Cedida
 

Tots els amants del blues&soul teniu una cita imprescindible aquest divendres, 14 de juny. El Teatret del Serrallo es prepara per acollir el segon concert del cicle Voramar 2019. El tret més distintiu d'aquest és el seu caràcter íntim i sensorial, ja que la proposta es desenvolupa en la terrassa del mateix Teatret. Així doncs, es pretén potenciar la sensació de la música en tots els assistents als concerts, aproximant-se a l'estil «live the roof».

 

Damià Olivella serà el protagonista de la jornada, el qual oferirà un concert únic a les 21.00 hores del vespre. Presentarà cançons que formen part d'«Ànima Blues Vol.II», les quals faran especial al·lusió als grans d'aquest gènere musical, com l'Stevie Wonder, Sam Cooke, Otis Redding, Prince, etc. Així doncs, si voleu rememorar temps passats amb bona música, no dubteu en assistir al segon concert del cicle musical Voramar.

 

El cicle va donar el seu tret de sortida el passat divendres, dia 7, amb el concert del Miquel Abras. La seva veu trencada i el prestigi que l'acompanya en la seva llarga trajectòria musical van omplir el Teatret del Serrallo d'un públic entregat i disposat a gaudir de les sensacions transmeses amb la seva música. A més, l'espectacular paisatge mediterrani va ser el darrer detall que va assegurar una vetllada única. 

 

Serà necessari que presenteu la vostra invitació

Tots els concerts del cicle són gratuïts, però serà necessari que aconseguiu la vostra invitació per a poder-hi assistir. Aquesta serà requerida a l'inici del concert i resultarà de vital importància ensenyar-la al personal encarregat per tal que pugueu gaudir de la vetllada. Per aconseguir-la només cal que punxeu sobre aquest enllaç i entreu a l'apartat del concert que us interessa. Una vegada allà, només haureu de seleccionar la quantitat d'invitacions que voleu adquirir i guardar-vos-les per tal de presentar-les el dia corresponent.

Més notícies de la categoria Tarragona