Dani Rovira anima els tarragonins a donar suport a la Protectora d'Animals de Tarragona

El conegut actor, que va actuar aquest diumenge a la ciutat, va compartir una estona abans del seu espectacle amb dues voluntàries de l'entitat i els gossos Pipo i Mia
L'actor Dani Rovira amb Pipo i Mia, abans de la seva actuació al Palau de Congressos. | Protectora d'Animals Tarragona

Dani Rovira, conegut actor protagonista de l'exitosa comèdia 'Ocho apellidos vascos', ha animat els tarragonins a donar suport a la Protectora d'Animals de Tarragona. Ho ha fet a través de les xarxes socials, concretament Instagram, on ha penjat unes fotografies i uns vídeos, en què comparteix conversa amb dues voluntàries de l'entitat i juga amb dos dels gossos que viuen actualment a les instal·lacions del polígon industrial Riu Clar.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El còmic va actuar aquest diumenge a la tarda a Tarragona, on va portar 'Odio, el seu darrer monòleg. L'actuació va ser tot un èxit, amb un ple a vessar al recinte tarragoní, havent esgotat les entrades des de fa setmanes. Abans de l'espectacle, però, Rovira va tenir temps per atendre la Gisela i la Mari Carmen, dues voluntàries de la Protectora d'Animals de Tarragona.

Durant la cita, concertada amb antelació per les dues voluntàries, l'actor va interessar-se per la feina que fa l'entitat i també va animar els tarragonins a col·laborar amb l'adopció d'alguns dels animals, a fer-se voluntaris o a fer alguna donació, sigui menjar o mantes.

Dani Rovira va jugar els gossos Pipo i Mia abans de sortir a l'escenari. | Protectora d'Animals Tarragona

L'actor malagueny, un reconegut amant i defensor dels animals, també va jugar amb Pipo i Mia, els dos gossos que van acompanyar la Gisela i la Mari Carmen en la seva cita amb el còmic. Les dues voluntàries van explicar a Dani Rovira que les instal·lacions de la Protectora al polígon Riu Clar acullen avui en dia uns 170 gossos i 170 gats.

Gisela i Mari Carmen també van comentar a l'actor que Pipo i Mia, dos podencs que fa quatre anys estan a la Protectora, eren germans i que eren els únics d'una camada de vuit, abandonada per un caçador, que no havien estat adoptats.

"📣ATENCIÓ: Si ets emprenedor o busques feina, arriba la Jornada Connect@ a Tarragona" "👊Les treballadores de les llars d'infants de TGN, en peu de guerra"