GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Demanen ajuda a les xarxes per trobar una moto robada a Cala Romana

El propietari de la moto va presentar denúncia davant Mossos d'Esquadra
Fotografia de la moto robada aquest dimarts a la tarda a la zona de Cala Romana | Facebook/ Rubén Peña Fernández

 

L'usuari de xarxes socials Rubèn Peña, veí de Tarragona, ha fet una denúncia pública demanant ajuda per trobar la moto que «m'han robat davant el Tennis Tarragona, a Cala Romana, a la zona de Llevant de Tarragona. La vaig deixar aparcada quan anava a treballar i en sortir ja no la vaig trobar». Els fets han succeït la tarda d'aquest dimarts 22 de gener.

 

 

Peña ha presentat denúncia als Mossos d'Esquadra i, en declaracions a aquest mitjà, ha explicat que «és el meu vehicle per desplaçar-me per la ciutat. El tinc en propietat des de fa quatre o cinc mesos».

 

La fotografia i denúncia pública ja compta amb més de 140 comparticions a 'Facebook' i se n'han fet ressò, de manera personal, diferents perfils d'usuaris de la ciutat de Tarragona. Rubèn Peña ha rebut el suport de molta gent i alguns l'han convidat a fer la seva petició, la petició d'ajuda per trobar la moto, en pàgines especialitzades en aquests fets a les xarxes socials. 

 

Destrossa un cotxe a la zona dels Músics

No és l'únic fet d'aquestes característiques que ha succeït a la zona de Llevant en les darreres setmanes. El passat dia nou de gener, Sandra Pereira, al seu perfil a les xarxes socials, feia públic que, durant la nit de Reis, li havien destrossat el cotxe i havien fugit del lloc dels fets.

 

Tal com explicava Pereira, en sortir de treballar, i després d'haver deixat el seu cotxe, un turisme de color negre, «ben aparcat», va trobar el seu vehicle «amb un fort cop a la part posterior i un gran forat».

 

La jove tarragonina sol·licitava ajuda perquè «si algú té alguna dada de l'accident, sobretot veïns, o si ha vist algun cotxe fortament colpejat circulant per la zona i ha pres el model i la matrícula, el faci arribar a la Guàrdia Urbana de Tarragona».