GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Mossos denuncien un jove a Tarragona per maltractar tres gossos

Els agents van trobar tres animals ferits lligats dins un cotxe | Un d'ells tenia les dues orelles parcialment amputades
Els animals es trobaven lligat dins un vehicle amb diverses ferides | Mossos
 

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un jove de 20 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractament animal a tres gossos a la ciutat de Tarragona. Els fets es remunten al mes de març, quan un testimoni va alertar sobre un cotxe estacionat al barri de Campclar, al carrer de Riu Onyar, i assegurava haver vist un com uns nois agredien uns gossos que estaven a l'interior del vehicle. Els agents van confirmar l'avís poc després.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els Mossos van trobar tres gossos lligats al cotxe, i amb múltiples ferides per tot el cos. També van veure com un noi fugia del lloc en adonar-se de la presència policial. Un dels animals, i sempre segons la descripció de la policia catalana, seria un cadell petit a qui l'acabaven d'amputar parcialment les dues orelles. Els Mossos van intervenir amb rapidesa i els animals es recuperen favorablement en una protectora d'animals propera.

 

El denunciat és un noi de 20 anys que hauria maltractat tres gossos al barri de Campclar

Els gossos lligats estaven a l'interior del cotxe | Mossos

La Unitat Regional de Medi Ambient va agafar les regnes del cas i va començar una investigació per un possible delicte de maltractament animal. De forma paral·lela, els Mossos d'Esquadra han pogut identificar i denunciar el jove, de nacionalitat espanyola i veí de la ciutat, com a presumpte responsable d'aquest delicte de maltractament. La denúncia ja es troba en mans del Jutjat de Primera Instància i Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

 

El cas concret de l'amputació de les orelles del cadell és considerat com una falta molt greu, segons la Llei de Protecció dels Animals, i que encara podria agreujar-se més en cas d'haver-se realitzat sense cap mena de garantia veterinària. El presumpte autor s'enfronta a una denúncia penal. A més, també hauria comès un segon delicte de falsificació de documents a l'hora de comprar el vehicle on hi havia els animals retinguts quan els va trobar la policia.

 

També et pot interessar