L'associació de veïns de Sant Ramon denuncia la presència de vehicles abandonats a la zona d'Interblocs

L'entitat ha penjat un escrit a la seva pàgina de Facebook on adverteixen dels riscos d'aquests cotxes en mal estat |Els vehicles es troben en una zona comunitària d'ús públic
Imatge d'un dels vehicles abandonats a la zona d'Interblocs del barri tarragoní de Sant Salvador. | Facebook/Aavv Sant Ramon

 

L'associació de veïns de Sant Ramon ha fet públic, mitjançant un escrit a la seva pàgina de Facebook, la presència de vehicles abandonats a la zona d'Interblocs del barri tarragoní de Sant Salvador. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

En les imatges que han fet públiques, es poden veure cotxes sense motor; motos desmuntades i rovellades i una furgoneta blanca sense llums i amb els neumàtics desunflats. L'entitat ha insistit en el fet que «hem enviat diverses peticions de retirada de vehicles abandonats, trencats, amb les rodes punxades. Això suposa un perill pels petits que juguen entre ells i es poden fer mal».

 

 

 

Zones comunitàries d'ús públic

Ara bé, els vehicles estan en una zona comunitària d'ús públic, entorns de la ciutat que són problemàtics perquè l'administració no hi pot actuar al tractar-se d'una zona de titularitat privada. De fet, el passat mes de juliol Junts per Tarragona va presentar una moció en el plenari demanant que l'Ajuntament de Tarragona assumeixi el manteniment dels espais de titularitat comunitària que són d'ús públic».

 

Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, Torrenova, Icomar, El Pilar o Campclar són barris de la ciutat que compten amb aquests indrets que, majoritàriament, són zones verdes.