Les classes particulars de natació a Tarragona oferiran descomptes del 50%

Caldrà que s'hi apuntin persones amb nivell aquàtic similar
Una imatge d'arxiu de la piscina municipal del Serrallo. | TarragonaDigital.com

 

Bones notícies per als usuaris de les classes particulars de natació a les piscines municipals de Tarragona. Des de la propera temporada de tardor, que començarà el dilluns, 1 d'octubre, les persones que s'apuntin en grup a les classes particulars d'aquest esport es podran beneficiar de bonificacions: així, si bé la primera persona que s'apunti a classes particulars haurà de pagar el preu únic d'aquest servei —78,40 euros—, un segon acompanyant pagaria un 25% menys i una tercera persona gaudiria del 50% de descompte.

És la principal novetat de la temporada de tardor de les piscines municipals de la ciutat de Tarragona. Es tracta de classes —les particulars— on caldrà que s'apuntin persones amb un nivell aquàtic similar. Se'n fan per a totes les edats i per a tots els nivells, des de l'aprenentatge fins al perfeccionament, passant per la millora de la tècnica aquàtica. Totes elles s'imparteixen en paquets de quatre sessions, cadascuna d'uns 50 minuts de durada.

Tots aquells usuaris interessats a apuntar-se a aquestes classes s'hauran de posar en contacte amb el Patronat Municipal d'Esports, mitjançant correu electrònic o telèfon, per concretar instal·lació, dia i horari. En total, es tracta de 2.190 places de cursos de natació i activitats aquàtiques dirigides a les sis piscines municipals de la ciutat: la de la Part Baixa i el Serrallo, la de Bonavista, la de Sant Pere i Sant Pau, la de Riu Clar, la de Sant Salvador i la de Campclar. 

Classes particulars a les pisicines de Tarragona... però també programació regular

Però l'oferta va molt més enllà de les classes particulars de natació. Aquestes classes s'afegeixen a una programació regular, que manté cursos de natació per a totes les edats per prenadons i nadons, per adults. També hi ha cursos de tecnificació, natació correctiva per a la fibromiàlgia, aquasalut, aquagim, aquazumba, aquafitness o aquacross, entre d'altres. Les activitats es fan de dilluns a dissabte, en horaris tant de matí com de tarda, en funció de cada grup.

El període d'inscripcions per a les persones abonades al Patronat Municipal d'Esports anirà del 27 d'agost al 2 de setembre, mentre que del 10 al 16 de setembre serà el torn de la inscripció per a les persones empadronades a Tarragona. A partir del 27 de setembre, s'aniran atorgant les places que restin vacants.

La consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, s'ha mostrat satisfeta de l'oferta per a la propera tardor i ha explicat que busquen adaptar-se a les necessitats dels usuaris. Per a l'edil popular, «l'oferta d'activitats aquàtiques a les instal·lacions municipals no deixen de créixer perquè cada temporada que encetem busquem oferir les activitats que més s'adapten a les necessitats dels usuaris de les piscines».

"ATENCIÓ: Multen 3 bars de Tarragona per no servir begudes amb el got de les festes" "VÍDEO: Nou anunci de Fanta gravat a una platja de Tarragona"