Cau una banda que empadronava estrangers en un pis de Tarragona per poder tramitar documents

Hi havia gairebé un centenar de persones empadronades en un mateix pis
Desmantellen un grup que falsificava documents i dades a Tarragona per tramitar documents d'estrangers | Policia Nacional

 

La Policia Nacional ha detingut sis persones i ha desmantellat un grup organitzat que gestionava el lloguer d'un fraudulent d'un pis a Tarragona, a nom d'un d'ells, per després fer les gestions necessàries per iniciar expedients administratius a l'Ajuntament. En aquest domicili hi havia desenes de persones inscrites de diferents nacionalitats, prop d'un centenar. No hi vivien, només hi estaven empadronades.

 

L'objectiu era poder gestionar expedients administratius per tenir la targeta sanitària, regularitzar la seva situació administrativa, demanar ajudes econòmiques municipals i fer gestions en entitats de crèdit. Entre els detinguts, n'hi ha cinc per falsedat documental i un per infracció greu de la Llei d'Estrangeria.

 

La investigació va començar el mes de juliol passat, quan els agents van saber que hi havia gran quantitat de ciutadans estrangers, majoritàriament d'origen magrebí, empadronats en un mateix domicili de forma fictícia. Dos dels detinguts han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Amaia
Esto es increible, descubrís que nos estan engañando, saqueando, riéndose en nuestra cara, y los dejais libres con cargos? Uuuuuuuu, no van a dormir por la pena... Y todo lo que nos han "robado" lo van a devolver? Me dais pena, pero más pena me da en qué nos hemos convertido y la imagen que damos, de papanatas estúpidos. Efecto llamada. En España somos idiotas, la que se nos viene es pequeña... Miedo me da
Mikel
No entiendo como no controlan que haya 100 personas empadronadas en el mismo piso ¿no revisan los papeles que firman? ¿No les parece ni un "poquito" extraño? Ya lo decía mi padre "si quieres vivir como un rey,hazte funcionario" Si hicieran mejor su trabajo,no ocurrirían estas cosas,en fin... Esta dejadez nos conduce al caos.