ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

Destrossen els retrovisors de diversos cotxes a la travessera de Roma de Tarragona

Els fets s'han produït la matinada d'aquest diumenge, 8 de setembre
Un dels cotxes afectats, amb el retrovisor destrossat, a la travessera de Roma de Tarragona. | TarragonaDigital.com

 

Nova onada de vandalisme a la ciutat de Tarragona que, una vegada més, ha tingut com a víctimes diversos cotxes aparcats als carrers i, és clar, els seus propietaris. La matinada d'aquest diumenge, 8 de setembre, diversos vehicles que estaven estacionats a la travessera de Roma de Tarragona han estat atacats i han vist com un o diversos brètols destrossaven els seus retrovisors.

 

Segons ha pogut saber TarragonaDigital.com, hi ha gairebé una desena de cotxes afectats per l'atac d'aquesta matinada i són diversos els propietaris que ja han presentat les respectives denúncies davant de les autoritats policials. Els cotxes afectats estaven situats a la travessera de Roma, un carrer situat al voltant de les famoses Torres Roma, entre el parc Francolí i l'avinguda de Roma, i la investigació sobre els fets ja està en marxa.

 

Un episodi més de vandalisme contra cotxes a la ciutat de Tarragona

No és la primera ocasió que es donen circumstàncies similars a la ciutat de Tarragona: mesos enrere ja es va produir una onada similar de retrovisors destrossats. Uns actes vandàlics que es van concentrar, sobretot, a la Part Baixa, i que van mantenir en alerta el veïnat, però també la Guàrdia Urbana de Tarragona.