MINUT A MINUT

ūüĒī Segueixen les mobilitzacions a Tarragona per la sent√®ncia del proc√©s

Tres detinguts a Tarragona per causar desperfectes en cotxes i motos aparcades al carrer

Tres homes van ser detinguts la matinada d'aquest dilluns a la nit en diversos punts de la ciutat | Un altre jove, detingut per un robatori amb violència a la Part Alta
La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir aquest dilluns a la matinada tres individus per causar desperfectes en vehicles. | Cedida

 

La Gu√†rdia Urbana de Tarragona va detenir la matinada d'aquest dilluns tres individus que tiraven motocicletes a terra i causaven desperfectes en diversos vehicles als carrers de la ciutat. Un home va ser interceptat al carrer Girona i dos m√©s al carrer Apodaca. D'altra banda, tamb√© es va detenir un jove per un robatori amb viol√®ncia a la Part Alta i un individu de 45 anys per un delicte de furt. El jove de 18 anys va robar a una dona un m√≤bil valorat en 1.000 euros, que finalment va recuperar la propiet√†ria. 

 

 

Tres individus trenquen cotxes i tomben motos al carrer a Tarragona

Tres homes van ser detinguts la passada matinada a Tarragona pels desperfectes causats en diversos vehicles. Els individus van ser interceptats en diversos punts de la ciutat. Els dos primers homes, de 34 i 41 anys, van ser sorpresos a la pla√ßa dels Carros, despr√©s d'haver estat trencant motocicletes i cotxes al carrer Apodaca. Els agents van observar que a la zona hi havia tres motocicletes caigudes a terra i tres cotxes amb els retrovisors trencats i cops a la carrosseria. 

 

El tercer home, de 38 anys, va ser detingut al carrer Girona. Diferents testimonis havien explicat al cos policial que un individu estava tirant a terra diferents motos pels carrers del centre. Els agents van deixar notes en set vehicles malmesos perqu√® els seus propietaris es posessin en contacte amb la Gu√†rdia Urbana per presentar den√ļncia. 

 

Un jove de 18 anys, detingut per un robatori amb violència a la Part Alta

Tamb√© aquest dilluns a la matinada, un jove de 18 anys va ser detingut a la Part Alta de la ciutat per un robatori amb viol√®ncia i intimidaci√≥. Una dona va comunicar que li havien robat el m√≤bil, valorat en 1.000 euros. Una altra ciutadana va trobar-lo sota un arbre proper i va ser retornat. M√©s tard, mentre es realitzaven tasques de seguretat ciutadana, els agents van observar un individu que coincidia amb la descripci√≥ facilitada per la v√≠ctima, i va ser detingut. 

 

D'altra banda, dilluns a la tarda, un home de 45 anys va ser detingut a la Part Baixa per un delicte de furt. Va ser poc abans de les 16.00 hores, quan una patrulla es va despla√ßar al carrer Mallorca alertada pel furt d'una bicicleta. En arribar, diverses persones retenien el lladre. En l'escorcoll de les seves pertinences personals els agents van trobar-li en una motxilla unes tenalles de dimensions considerables i un tornav√≠s, motiu pel qual l'home va ser detingut. La bicicleta, valorada en prop de 2.500 euros, es va poder recuperar.

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!

Comentaris