Tres detinguts a Tarragona per causar desperfectes en cotxes i motos aparcades al carrer

Tres homes van ser detinguts la matinada d'aquest dilluns a la nit en diversos punts de la ciutat | Un altre jove, detingut per un robatori amb violència a la Part Alta
La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir aquest dilluns a la matinada tres individus per causar desperfectes en vehicles. | Cedida

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir la matinada d'aquest dilluns tres individus que tiraven motocicletes a terra i causaven desperfectes en diversos vehicles als carrers de la ciutat. Un home va ser interceptat al carrer Girona i dos més al carrer Apodaca. D'altra banda, també es va detenir un jove per un robatori amb violència a la Part Alta i un individu de 45 anys per un delicte de furt. El jove de 18 anys va robar a una dona un mòbil valorat en 1.000 euros, que finalment va recuperar la propietària. 

Tres individus trenquen cotxes i tomben motos al carrer a Tarragona

Tres homes van ser detinguts la passada matinada a Tarragona pels desperfectes causats en diversos vehicles. Els individus van ser interceptats en diversos punts de la ciutat. Els dos primers homes, de 34 i 41 anys, van ser sorpresos a la plaça dels Carros, després d'haver estat trencant motocicletes i cotxes al carrer Apodaca. Els agents van observar que a la zona hi havia tres motocicletes caigudes a terra i tres cotxes amb els retrovisors trencats i cops a la carrosseria. 

El tercer home, de 38 anys, va ser detingut al carrer Girona. Diferents testimonis havien explicat al cos policial que un individu estava tirant a terra diferents motos pels carrers del centre. Els agents van deixar notes en set vehicles malmesos perquè els seus propietaris es posessin en contacte amb la Guàrdia Urbana per presentar denúncia. 

Un jove de 18 anys, detingut per un robatori amb violència a la Part Alta

També aquest dilluns a la matinada, un jove de 18 anys va ser detingut a la Part Alta de la ciutat per un robatori amb violència i intimidació. Una dona va comunicar que li havien robat el mòbil, valorat en 1.000 euros. Una altra ciutadana va trobar-lo sota un arbre proper i va ser retornat. Més tard, mentre es realitzaven tasques de seguretat ciutadana, els agents van observar un individu que coincidia amb la descripció facilitada per la víctima, i va ser detingut. 

D'altra banda, dilluns a la tarda, un home de 45 anys va ser detingut a la Part Baixa per un delicte de furt. Va ser poc abans de les 16.00 hores, quan una patrulla es va desplaçar al carrer Mallorca alertada pel furt d'una bicicleta. En arribar, diverses persones retenien el lladre. En l'escorcoll de les seves pertinences personals els agents van trobar-li en una motxilla unes tenalles de dimensions considerables i un tornavís, motiu pel qual l'home va ser detingut. La bicicleta, valorada en prop de 2.500 euros, es va poder recuperar.

"❗ATENCIÓ: Comença la transformació d'un important espai pels barris de Ponent de TGN" "🔴 Li roben el mòbil i la cartera en una cafeteria de Tarragona"