Detenen un venedor de droga reincident a Tarragona

La Guàrdia Urbana de Tarragona també va detenir un home que tenia un ordre de crida i cerca
La Guàrdia Urbana de Tarragona deté un reincident per vendre droga a Tarragona i un home que té una ordre de crida i cerca | Cedida

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut aquest dimecres a dues persones per diferents delictes. Durant el migdia, un home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, mentre que, durant el vespre, un altre home va ser detingut, ja que li constava un ordre de crida i cerca.

Detingut per ser reincident en la venda de droga a Tarragona

Una patrulla de paisà de la Guàrdia Urbana de Tarragona va trobar-se amb una persona coneguda per anteriors intervencions relacionades amb la venda de substàncies estupefaents, mentre realitzaven tasques de vigilància al barri de Torreforta. Als voltants de la una del migdia d'aquest dimecres, al carrer Gran Canària del barri tarragoní, l'home estava amb actitud d'espera, quan va ser vist pels agents. 

Utilitzant el telèfon mòbil i controlant el que passava en el seu entorn, poc després, va arribar una segona persona, amb qui va parlar breument i van realitzar un intercanvi d'objectes ràpidament. Tot seguit, una segona patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona, va parlar amb els dos individus i va comprovar que s'havia produït una compravenda d'una peça d'haixix per valor de 10 euros. 

Posteriorment, una altra patrulla va dirigir-se cap al venedor i, en un registre superficial, van trobar-li un total de 136 euros, els quals van ser intervinguts. Per aquest motiu, posteriorment, l'home de 49 va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Enxampat baixant per la canonada d'una façana a Tarragona

Als voltants de les set del vespre del dimecres, una patrulla de la Guàrdia Urbana va enxampar un home, de 24 anys, mentre baixava per la canonada d'una façana d'un edifici del carrer Cartagena de Tarragona. En aquest sentit, van comprovar la identitat de l'individu i van veure que li constava una ordre de crida i cerca.

A l'home, li constaven quatre requeriments pendents dictats pels jutjats del Vendrell i Tarragona per delictes de danys, lesions i robatori, entre d'altres, motiu pel qual va ser detingut.

"Presenten quatre projectes empresarials per millorar els parcs temàtics" "Greus conseqüències per a la menor que va disparar als Mossos a Tarragona"