La Guàrdia Urbana de Tarragona deté un home per presumptes maltractaments a la seva parella

La dona va rebre un cop al braç després d'una discussió sobre els suposats problemes d'alcoholisme del detingut
Imatge d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona | Cedida

 

 

La Guàrdia Urbana va detenir la passada matinada un home de 47 anys, veí de Tarragona, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar.

 

El cos policial tarragoní va rebre una trucada del servei d'urgències de l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, informa de l'arribada al centre sanitari d'una dona molt nerviosa que va afirmar que es refugiava de la seva parella

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Quan els agents van arribar a l'hospital, la dona els va explicar que acabava de tenir una discussió al carrer amb la seva parella, suposadament consumidor habitual d'alcohol. Segons va relatar, els fets van succeir arran que ella va dir-li a la seva parella que era necessari que entrés a un centre especialitzat per desintoxicar-se. L'home, segons el relat, hauria reaccionat de manera violenta i l'hauria colpejat al braç.

 

En el moment de ser atesa per la Guàrdia Urbana, la dona portava un ganivet de grans dimensions que, per precaució, hauria aconseguit agafar-li a la seva parella.

 

Davant l'exposició dels fets, l'home, que es trobava a les portes de l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, va ser detingut pels agents.

"ATENCIÓ: Dura sanció pel Comitè d'Empresa de Bic Iberia a TGN" "❗ ATENCIÓ: TGN s'arma amb inspectors fiscals per cobrar deutes milionaris pendents"