El detenen, agredeix agents de la Guàrdia Urbana i trenca un vidre del cotxe patrulla a Tarragona

Els fets van passar a les quatre de la matinada d'aquest dimarts al carrer Gasòmetre
guàrdia urbana tarragona | guàrdia urbana tarragona

 

Matinada intensa al centre de la ciutat aquest dimarts 5 de febrer. Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut un home de 41 anys i una dona de 37, que van frenar sobtadament en creuar-se amb el vehicle policial al carrer Gasòmetre.

Els agents van aturar el vehicle i, després d'efectuar el control de substàncies estupefaents, el conductor va donar positiu. Un cop conegut el resultat, l'home va adoptar una actitud amenaçadora envers els agents, va empènyer un d’ells cap a dins de la furgoneta d'atestats i va intentar fugir amb el seu vehicle. Quan va observar que les claus no estaven al contacte del seu cotxe, va tornar a dirigir-se als agents, intentant colpejar-los sense impactar, moment en el qual finalment va ser detingut.

Trenca amb els peus la finestra del cotxe patrulla i després s'intenta autolesionar

En el moment de la detenció la dona, acompanyant en el vehicle, també es va mostrar agressiva amb els agents fins al punt d'empènyer-los i fent que caiguessin a terra, fet que també va propiciar la seva detenció. Durant el trasllat amb el vehicle policial l'home va trencar amb cops de peus la finestra del vehicle. Dins de l'hospital on va rebre l'habitual reconeixement mèdic l'home va intentar autolesionar-se amb la finestra de l'àrea custodiada d'urgències.

La Guàrdia Urbana atribueix als detinguts els delictes d'atemptat contra els agents de l'autoritat i a l'home, a més, els delictes de danys i resistència als agents.

Detingut per robar en un cotxe al carrer del Mar 

No ha sigut l'única actuació de la policia local a Tarragona a les darreres hores. A la Part Baixa, més concretament al carrer del Mar, agents de paisà van detenir, aquest diumenge 3 de febrer, a una persona que havia trencat el vidre posterior d'un vehicle i, posteriorment, havia accedit a l'interior d'aquest. La Part Baixa és una de les zones de Tarragona més castigades per aquests fets presumptament delictius. 

Així mateix, a la Rambla Vella, davant l'hospital Santa Tecla, la Urbana de Tarragona va detenir a un jove de 28 anys per barallar-se a cops de puny amb un altre.

També et pot interessar

"Tarragona acull la presentació del darrer llibre d'Oriol Junqueras" "Més de 500 nens i nenes participen en la 8a First Lego League a Tarragona"