NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

El Port de Tarragona celebra el Dia Marítim Mundial amb un seguit d'activitats infantils

L'efemèride vol retre homenatge als precursors històrics del comerç per mar | Té lloc aquest cap de setmana
El Dia Marítim Mundial ret homenatge als precursors històrics del comerç mundial per mar | Cedida

 

La darrera setmana del mes de setembre és, des de l'any 1980, la del Dia Marítim Mundial arreu del planeta. L'efemèride s'entén com un homenatge a tots els homes i dones que es dediquen al comerç per mar i als seus precursors històrics des d'èpoques antigues, i és per això que el Port de Tarragona ha programat una sèrie d'activitats a la zona del Moll de Costa durant aquest cap de setmana, especialment adreçades a un públic infantil.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Una de les propostes és una visita teatralitzada familiar a l'Arxiu del Port, anomenada 'Els secrets de l'Arxiu' i a càrrec de la contacontes local Rat Cebrián. És gratuïta, cal inscriure's prèviament tot enviant un correu electrònic a l'adreça arxiu@porttarragona.cat. Tindrà lloc aquest dissabte, dia 28 de setembre, a les 18.00 hores.

 

El Port de Tarragona programa diverses activitats infantils al Moll de Costa a partir d'aquest divendres

El Museu del Port ofereix l'activitat divulgativa 'Viu la subhasta en directe!', a càrrec de l'Observatori Blau i a la llotja de peix del Serrallo, per tal d'adreçar aquesta imatge tradicional tan curiosa als més petits. Tindrà lloc aquest divendres, 27 de setembre, a les 17.00 hores.

 

Una altra alternativa és el conte infantil 'El Peix Irisat', que la companyia Tanaka Teatre el narrarà al Teatret del Serrallo el pròxim diumenge, 29 de setembre, a les 12.00 hores. Es tracte d'un espectacle infantil gratuït per als més petits, i explica l'aventura del peix més bonic de l'oceà i com la resta de peixets no volen jugar amb ell.

 

A més de les activitats puntuals del Dia Mundial Marítim, les exposicions del Tinglado 1 i el Museu del Port no es veuen afectades i segueixen obertes per a qui le svulgui visitar. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris