GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Colla de Diables Voramar del Serrallo presenta el concurs pel logotip del 30è aniversari

L'entitat ha fet públiques les bases del concurs i ha anunciat que aquest serà el primer de molts actes de celebració durant el 2020
La Colla de Diables Voramar del Serrallo - Víbria de Tarragona celebren 30 anys de vida el 2020. | Facebook

 

La Colla de Diables Voramar del Serrallo - Víbria de Tarragona i Vibrieta està de celebració. L'any vinent celebra el 30è aniversari del seu naixement, i és per això que està preparant un seguit d'actes i activitats amb l'objectiu d'involucrar tot el barri pescador i a tota la ciutat. Abans de tot, però, l'entitat considera necessària una imatge, un logotip amb què identificar-se.

 

La Colla busca els artistes amagats rere la pell dels seus membres

Tant és així que la primera acció que ha fet la colla ha estat la presentació de les bases del Concurs de la Imatge del 30è aniversari de la Colla de Diables Voramar del Serrallo - Víbria de Tarragona, que conté els requisits que hauran de seguir necessàriament les persones interessades en el concurs. Aquestes hauran d'entregar sota un pseudònim un disseny del logotip, de la samarreta i de la lona commemorativa fins al pròxim 31 d'octubre d'aquest any, dia en què acaba el termini, al correu de la colla.

 

Imatge de la Víbria en un correfoc. | bestiari.cat

 

La imatge escollida representarà l’entitat durant tot l’any d’aniversari i el guanyador del concurs s’emportarà un premi de 350 euros. Cada participant podrà presentar un total de dues obres inèdites, que podran contenir lletres i hauran d'estar inspirats en l'entitat. Entre altres mesures, la samarreta haurà de tenir un màxim de tres tintes i el seu color en cap cas serà el color verd. El seu dibuix podrà estar realitzat tant al davant com al darrera d'aquesta, i podrà sofrir retocs sol·licitats per la junta de l'entitat i pactats amb el seu autor per fer-lo més adequat a l'entitat.

 

La decisió es prendrà a finals d'aquest any

El jurat estarà format pel president de l’entitat, tres persones que siguin o hagin format part de la colla, un tècnic de cultura, un dissenyador o dibuixant de la ciutat i una persona rellevant del món cultural de Tarragona. La decisió es prendrà abans d’acabar l’any 2019, i la colla recorda que aquest és el primer de molts actes que aviat veuran la llum.