Dídac Nadal demana millores pel camí que uneix l'Arrabassada i la Móra-Tamarit

El portaveu del PDeCAT recorda que des que es va instal·lar la senyalització al 2011, no s'ha fet cap actuació de manteniment
La senyalització del camí de ronda estan degradats, trencats i amb pintades | Cedida

 

Per aquest pròxim divendres, 20 de juliol, el portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l'Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal presentarà una moció al plenari per reclamar l'adequació del camí de ronda que va des de la platja de l'Arrabassada fins a La Móra-Tamarit.

A més, Nadal també manifesta que aquest camí «no ha rebut cap mena d'actuació de manteniment des del 2011, quan es va instal·lar la senyalització» i això ja fa 7 anys.

El portaveu reclama l'adequació del camí de ronda

Dídac Nadal portarà a plenari aquesta reclamació, perquè és «un dels grans atractius de la nostra ciutat». El camí de ronda que uneix la platja de l'Arrabassada i La Móra-Tamarit són catorze quilòmetres de costa que passen per les cales i platges de la costa de Tarragona.

A més, pel portaveu del PDeCAT és un camí de ronda que té «un gran valor», però que no rep cap actuació de manteniment des del 2011, quan s'hi van instal·lar la senyalització del camí, és a dir, ara fa 7 anys.

Dídac Nadal presentarà una moció per adequar el camí de ronda | Cedida

 

Falta de manteniment al camí des de l'Arrabassada fins a La Móra-Tamarit 

«Nombrosos racons del camí de ronda acumulen multitud de deixalles i d'altres indrets resulten gairebé impracticables a causa de la manca de manteniment i neteja de les zones verdes existents», explica Dídac Nadal, que lamenta que aquest sigui l'estat del camí de ronda. A més, també apunta que hi ha punts «on el camí és molt estret i no hi ha cap element de protecció».

A més, pel que fa a la senyalització instal·lada el 2011, el portaveu destaca que està «degradada, trencada i amb pintades que impedeixen llegir la informació».

Nombrosos racons del camí acumulen multitud de deixalleries | Cedida

 

Així doncs, Dídac Nadal també ha apuntat molts municipis costaners ja han adequat el seu camí de ronda i ha qualificat «d'inadmissible» que a Tarragona s'hagi oblidat aquest sender, «que és un autèntic balcó al mar».

Nadal portarà la reclamació al plenari aquest divendres

Per tots aquests motius, mitjançant la moció que es presentarà al plenari d'aquest divendres, Dídac Nadal reclamarà l'adequació del camí de ronda amb l'objectiu que tots els trams del sender siguin accessibles i, a més, restin en bones condicions. Tanmateix, sol·licitarà integrar-lo als itineraris turístics de la ciutat de Tarragona.

"Lupus, el protagonista de les nits d'estiu de Tarragona" "ATENCIÓ: Tanca una altra botiga històrica de Tarragona"