Didac Nadal reclama «una revisió tècnica exhaustiva» dels equipaments culturals de Tarragona

L'alcaldable del PDeCAT ha exigit «la readmissió dels treballadors del Museu d'Història i la millora de les condicions laborals del personal que treballa en espais culturals»
L'alcaldable del PDeCAT, davant el Teatre Tarragona, aquest matí de dijous, 14 de març. | Twitter/Didac Nadal Abad

 

S'apropen les eleccions municipals i els candidats a alcalde de Tarragona es posicionen en els diferents temes d'actualitat de la ciutat. Aquest matí de dijous, 14 de març, el cap de files del PDeCAT, Didac Nadal, ha exposat les seves propostes per millorar la situació dels equipaments culturals de Tarragona.

 

 

Nadal ha reclamat, en primer lloc, i davant el Teatre Tarragona, d'actualitat pel tancament indefinit que viu arran del despreniment d'una part de les planxes de cartó guix que hi ha sobre un dels passadissos, «una revisió tècnica exhaustiva» de les instal·lacions culturals de la ciutat. El candidat a alcalde ha afegit que «es tracta d'un pas imprescindible per conèixer les condicions reals dels equipaments».

 

«Necessitem dignitat a la cultura de Tarragona i em comprometo, personalment, a tirar endavant la proposta de revisió de tots els equipaments» ha reblat Didac Nadal. 

 

«Hem de dir prou a desgavells com el que viu la Torre del Pretori»

La situació dels tres teatres de titularitat municipal de Tarragona, el Teatre Tarragona, el Metropol i el Camp de Mart, sobre els quals planeja l'ombra d'un tancament, no és l'únic front obert que té la conselleria de Cultura del govern municipal de la ciutat.

 

En vuit dies, el passat cinc de març i el 12 del mateix mes, la Torre del Pretori, un dels principals monuments de la ciutat, ha sigut notícia pel «deteriorament» en el qual es troba. La situació és tal que els Bombers de la Generalitat s'han vist obligats a actuar davant el perill que podia suposar el despreniment de part de la façana. Sobre aquesta situació, Didac Nadal ha sigut contundent: «hem de dir prou a desgavells com el que viu la Torre del Pretori». 

 

Nadal també s'ha posicionat sobre la situació que viuen els 25 treballadors del Museu d'Història, acomiadats el passat dia 30 de setembre. «Han de ser readmesos i», ha afegit el líder del PDeCAT a Tarragona, «a més a més hem de millorar les condicions laborals del personal que treballa en els nostres espais culturals».

 

També et pot interessar: