Dimiteix el president local del PDeCAT de Tarragona, Quim Amorós

El partit té previst renovar tots els càrrecs locals a partir de l'any vinent | Amorós es mantindrà com associat de la formació i conseller nacional del PDeCAT
A l'esquerra de la imatge, Quim Amorós, acompanyat per les dues regidores de Junts per Tarragona al consistori, durant l'ofrena floral del darrer 11 de septembre. | Facebook/Quim Amorós

El PDeCAT de la ciutat de Tarragona viu un període convuls. El president del comitè local tarragoní, Quim Amorós, ha presentat la dimissió del seu càrrec. Amorós es mantindrà com associat de la formació i conseller nacional del PDeCAT. Els motius de la dimissió? Diversos.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Per una banda hi ha, i segons diferents informacions publicades, les tensions internes que ha generat al partit la tria de la nova presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès i per una altra, segons han explicat fonts del partit a TarragonaDigital, «dificultats per encaixar la figura del president local amb la del portaveu municipal a l'Ajuntament de Tarragona, Didac Nadal». Aquest darrer punt, Amorós l'ha desmentit categòricament i ha assegurat que «sempre he mantingut relacions excel·lents amb el grup municipal i amb en Didac Nadal»

Estefania Serrano i Cristina Guzmán

Tal com ha avançat el diari digital 'larepublicacheca', l'elecció de la nova presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès ha tensat les costures internes del PDeCAT a la ciutat de Tarragona. Dues dones aspiraven a ocupar el càrrec. Per un cantó, Estefania Serrano, que volia seguir com a presidenta, i que, políticament, és la protegida de l'alcalde de la Pobla de Mafumet, Joan Maria Sardà. Sardà és el darrer home fort a les comarques de Tarragona de la desapareguda Unió Democràtica.

D'altra banda, la consellera de Junts per Tarragona, Cristina Guzmán, persona de confiança del portaveu municipal del partit al consistori de Tarragona, Didac Nadal. Finalment, aquest dilluns, 25 de novembre, va ser triada Estefania Serrano. Les desavinences per aquest procés van portar a Quim Amorós, president del comitè local del PDeCAT de Tarragona, la seva dimissió, que el mateix Amorós ha confirmat a TarragonaDigital.

Ara bé, segons fonts del partit, «aquest no seria l'únic motiu pel qual ha dimitit en Quim. En Quim ha tingut dificultats per encaixar el seu paper de president del comitè local amb la figura del nostre portaveu municipal, en Didac Nadal. Així mateix, considera que com a president no té molta capacitat executiva». El partit té previst iniciar la renovació de les seves estructures locals a partir de l'any vinent. 

"💪 La gran acció solidària dels alumnes de La Salle a TGN a favor dels més desafavorits" "⛸ Les Gavarres tornen a tenir pista de gel aquest Nadal!"