La Diputaci贸 inaugura una nova exposici贸 i una nova col路lecci贸 a Tarragona

'脌nimes palpables' inclou escultures, dibuixos i fotografies i 'Via Augusta. Del Vendrell a la Torre dels Escorpins' un mapa de recorreguts
Imatge d'arxiu del Museu d'Art Modern de la Diputaci贸 de Tarragona, espai on es podran visitar aquestes dues noves mostres   | Tarragona Turisme / Manel Antol铆
 

Al llarg d'aquesta setmana, el Museu d'Art Modern de la Diputaci贸 de Tarragona (MAMT) tindr脿 una nova exposici贸 i una nova col路lecci贸. D'una banda, s'inaugurar脿 l'exposici贸 '脌nimes palpables', amb escultures i dibuixos d'Apel路les Fenosa i fotografies de Jean Marie del Moral; i de l'altra, la col路lecci贸 'Via Augusta. Del Vendrell a la Torre dels Escorpins', un mapa de recorreguts a peu amb fotografies de M貌nica Rosell贸.

El proc茅s de creaci贸 i el resultat final de l'exposici贸 

Aquest dijous, 14 de novembre, s'inaugurar脿 la primera exposici贸 esmentada, '脌nimes palpables'. La cita ser脿 a les 19.00 hores al mateix Museu d'Art Modern de la Diputaci贸 de Tarragona (al carrer de Santa Anna, 8). En aquesta mostra es podran veure escultures i dibuixos d'Apel路les Fenosa acompanyats de fotografies on Jean Marie del Moral capta l'instant d'execuci贸 d'aquestes obres als tallers de Par铆s i del Vendrell. 

En aquesta exposici贸 tindrem l'oportunitat de poder veure a l'escultor, que ja est脿 en la seva plena maduresa, creant la seva obra i el resultat del proc茅s. La mostra es podr脿 visitar al museu fins al dia 19 de gener de l'any que ve. 

Una mostra que il路lustra el territori del Camp de Tarragona

D'altra banda, aquest pr貌xim divendres, 15 de novembre, s'inaugurar脿 la col路lecci贸 'Via Augusta. Del Vendrell a la Torre dels Escorpins'. L'obertura tamb茅 ser脿 a les 19.00 hores al Museu d'Art Modern de la Diputaci贸 de Tarragona (al carrer de Santa Anna, 8). En aquesta ocasi贸, la mostra 茅s un mapa de recorreguts a peu amb fotografies de M貌nica Rosell贸 acompanyat del text de Joan Cavall茅. 

Aquest projecte bianual se centra en l'edici贸 conjunta d'una publicaci贸, en format de mapa desplegable del territori, que t茅 com a objectiu promocionar les comarques del Camp de Tarragona a trav茅s de la mirada d'un fot貌graf de prestigi internacional i d'un escriptor de renom del territori. Aquesta col路lecci贸 l'organitzen, conjuntament, el Museu d'Art Modern de la Diputaci贸 i el Festival SCAN. 

"鉁 Juan Manuel Mu帽oz, convidat destacat de la 12a Setmana del C貌mic de Tarragona" "鉂楌煔 ARA MATEIX: Els CDR tallen l'autovia A-27"