El diputat tarragoní Francisco Javier Domínguez, possible número dos de Rubén Viñuales

Els taronges preveuen oferir la continuïtat en llistes als actuals regidors tarragonins Sònia Orts i Pedro Sánchez
Imatge d'arxiu del diputat de Cs Francisco Javier Domínguez | @fjdominguez8

 

Setmana de moviments als partits polítics tarragonins. S'han de tancar ben aviat les llistes i, a poc a poc, es van coneixent novetats sobre els candidats, i els seus equips, que intentaran assolir la vara de batlle de Tarragona el pròxim 26 de maig. El diputat tarragoní de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Francisco Javier Domínguez, se situa com a possible número dos de l'alcaldable taronja Rubén Viñuales.

 

 

Domínguez és diputat al Parc de la Ciutadella des de les eleccions del 21 de desembre, les eleccions convocades sota l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola. En la legislatura anterior, l'XI, el polític taronja també havia assolit un escó per Tarragona. Així mateix, Francisco Javier Domínguez no desconeix la realitat municipal tarragonina, ja que ha sigut membre de la candidatura a les eleccions municipals del 2015 al consistori tarragoní.

 

Domínguez és funcionari de l'Ajuntament en serveis especials, la condició que tenen els treballadors públics que esdevenen càrrecs electes, i ha estat vinculat a agrupacions de la ciutat, com la Colla de Diables del barri del Port de Tarragona. Durant l'actual mandat municipal ha acompanyat a l'alcaldable taronja, Rubén Viñuales, en diferents ocasions. 

 

Pel que fa als actuals regidors de Ciutadans al saló de plens, Sònia Orts i Pedro Sánchez, la voluntat del partit és oferir-los la continuïtat en les llistes electorals. 

 

Imatge d'arxiu de Sònia Orts, Francisco Domínguez i Rubén Viñuales, de Ciutadans, esborrant llaços grocs a la Rambla Nova. | TarragonaDigital

 

Present a les reivindicacions barri del Port

Durant la protesta dels veïns del barri del Port del passat estiu arran dels problemes «d'inseguretat, neteja i convivència» que hi ha a la zona, Francisco Javier Domínguez ha estat present en alguns d'aquests actes, sempre conjuntament amb Viñuales. 

 

Així mateix, també el passat estiu, i quan Ciutadans va iniciar una campanya per esborrar llaços grocs presents al mobiliari urbà de la ciutat, Domínguez es va posicionar al cantó dels regidors Orts i Viñuales. 

 

També et pot interessar: