GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El documental del Pont del Diable a TVE, a dos festivals internacionals

Competirà a un certamen als EUA i serà projectat a Sèrbia
L'aqüeducte de les Ferreres o Pont del Diable de Tarragona, un dels protagonistes del capítol projectat. | Tarragona Turisme

 

El documental de Televisió Espanyola (TVE) 'Acueductos II', que pertany a la sèrie 'Ingeniería romana' i que té en el Pont del Diable de Tarragona —l'aqüeducte de les Ferreres— una de les seves obres protagonistes, es podrà veure en les properes setmanes a dos festivals internacionals de cinema i audiovisuals, en un dels quals entrarà en competició.

 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Al març, a Belgrad; al maig, a Oregon

D'aquesta manera, a les acaballes del proper mes de març de 2019, 'Acueductos II' es projectarà a la Mostra Internacional de Cinema de Arqueològic del Museu Nacional de Belgrad, a Sèrbia. Cada any, en aquest festival es projecta una selecció de filmacions de caràcter històric i científic a escala europea, de manera que amb la seva projecció, el Pont del Diable esdevindrà protagonista d'un clàssic anual del món de l'audiovisual.

 

Serà al mes de maig quan 'Acueductos II', amb el Pont del Diable com a protagonista, entri en competició. Serà als Estats Units, concretament a Oregon, al festival de cinema que organitza 'The Archaelogy Channel', en relació amb aquesta ciència.

 

L'estrena a televisió d''Acueductos II', ajornada

Tot i que l'estrena televisiva s'havia de fer aquest gener, divendres passat sabíem que finalment s'ajornava. Segons ha pogut saber TarragonaDigital.com, la nova data d'emissió programada és el dijous 14 de febrer i l'ajornament tindria motius promocionals. Des del consistori tarragoní es va afegir que «encara no se saben els motius d’aquest ajornament que, en qualsevol cas, són completament aliens al Patronat Municipal de Turisme o l’Ajuntament de Tarragona». 

 

Èxit d'audiència pels primers capítols d'«Enginyeria Romana»

Els primers capítols d'«Enginyeria Romana», amb un protagonisme destacat de Tarragona, i emesos l'any 2015, van aconseguir, dins el seu gènere, unes audiències que no es va dubtar a qualificar de rècord arreu de l'Estat espanyol, amb unes xifres de 537.000 i 729.000 espectadors, respectivament. Cal recordar que aquest documental compta amb la coproducció de l'empresa reusenca Digivisión. 

 

La sèrie cerca explicar com es van construir les obres que els romans van llegar per la història durant la seva conquesta del Mediterrani. 

 

També et pot interessar

Tarragona viu l'estrena mundial del nou capítol de 'Enginyeria Romana'

Ajornada l'emissió dels episodis de «Enginyeria Romana» a TVE