Una dona, atacada a punta de navalla al barri del Port de Tarragona

L'home la va assaltar al portal, la va tirar a terra, s'hi va posar a sobre i li va trencar el cinturó | Un crit del marit de la dona va provocar la fugida de l'individu
Una dona va ser atacada a punta de navalla al carrer Reial de Tarragona aquest dilluns a al nit. | Google Maps

 

Una dona va ser atacada a punta de navalla aquest dilluns a la nit al barri del Port de Tarragona, concretament al carrer Reial. Al voltant de les 21.40 hores, un individu va assaltar la víctima quan es trobava entrant al portal de casa seva. La va empènyer per l'esquena i la va tirar a terra. L'home va posar-se a sobre seu i li va posar l'arma al coll. També li va trencar el cinturó. En aquell instant, el marit de la dona va cridar des de l'escala i l'atacant va fugir. Abans, però, es va endur el mòbil de la víctima. 

Una dona, assetjada al carrer Reial de Tarragona

Alarmant succés el que va tenir lloc aquest dilluns a la nit al carrer Reial de Tarragona. Una dona va ser atacada, a punta de navalla, per un individu de cabells enredats i morenos. Això és el que va aconseguir identificar la víctima, que va patir l'assetjament al portal de casa seva quan tornava de treballar. 

L'home va acostar-se a la víctima per l'esquena. Un cop va entrar al portal, la va espènyer i la va tirar a terra. L'atacant va posar-se a sobre de la dona i li va acostar l'arma al coll. Atemorida, gairebé no va cridar, però el seu marit va poder escoltar-la i va sortir corrents de casa. Durant l'atac, l'home va trencar-li el cinturó. Va ser aleshores quan el marit va cridar des de l'escala i l'home va fugir, no sense abans endur-se el mòbil. 

L'atac es va produir en una zona videovigilada

Els fets van tenir lloc al carrer Reial, una zona videovigilada de la Part Baixa. La víctima denunciarà els fets a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, que van desplaçar-se fins al lloc dels fets amb una patrulla. També hi va arribar una ambulància del SEM, que va atendre la dona després de l'agressió. Les càmeres podrien ajudar a identificar l'atacant, fet que ja s'ha donat en altres investigacions del cos policial. 

També et pot interessar: 

"NOVETATS: Tots els detalls del XXI festival Tarraco Viva" "Un nou descobriment científic tarragoní, publicat en una prestigiosa revista"