NOVETAT

Totes les not铆cies del tsunami democr脿tic gratis al teu m貌bil

Dos detinguts a Tarragona per delictes contra els drets dels treballadors i per agressi贸 sexual

Els fets van oc贸rrer a M煤rcia, on estava situada l'empresa que explotava als treballadors | Hi ha un tercer detingut a Lleida
Imatge de la Policia Nacional treballant en el cas dels dos detinguts a Tarragona per explotaci贸 laboral i per agressi贸 sexual | policia nacional
 

 

Agents de la Policia Nacional de l'Estat espanyol han detingut tres persones com a presumptes autors de delictes contra els drets dels treballadors i per agressi贸 sexual. L'operaci贸 que es va seguir per a l'esclariment dels delictes contra els drets dels treballadors va permetre destapar un delicte per agressi贸 sexual. 

 

L'empresa que explotava els treballadors estava situada a M煤rcia

La investigaci贸 va comen莽ar el passat mes de juny d'aquest any, quan ciutadans de nacionalitat estrangera van informar els agents de la Policia Nacional sobre un possible cas d'explotaci贸 laboral.

 

Els propietaris d'una empresa dedicada al cultiu de c铆trics, situada a M煤rcia, havien explotat laboralment a les persones que van informar la Policia Nacional i, una d'elles, havia estat agredida sexualment en diverses ocasions per un dels treballadors de l'empresa. 

 

Els agents de la Policia Nacional han detingut a tres persones implicades, dues a Tarragona i una a Lleida

Despr茅s de realitzar algunes gestions, els agents van procedir a detenir dues persones de nacionalitat espanyola com a autors d'un delicte contra els drets dels treballadors. Uns dies m茅s tard, van detenir a una tercera persona, en aquest cas el detingut era de Tun铆sia, que, a m茅s d'imputar-se'l per un delicte contra el dret dels treballadors, se l'imputava per delictes d'agressi贸 sexual tamb茅. 

 

Tot i que els fets van passar a M煤rcia, les detencions es van fer a la ciutat de Tarragona i a una localitat de Lleida, concretament, a Tarragona van detenir dues persones i a Lleida una tercera persona implicada. Tots tres han passat a disposici贸 de l'autoritat judicial competent. 

 

Segons informa la Policia nacional, es tracta d'un grup perfectament organitzat on cada membre t茅 unes tasques concretes i diferents de la resta de membres. L'operatiu l'han dut a terme agents de la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres de les Comissaries Provincials de Tarragona i de Lleida. 

 

Tamb茅 et pot interessar:

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris