Dos detinguts a Tarragona per delictes contra els drets dels treballadors i per agressió sexual

Els fets van ocórrer a Múrcia, on estava situada l'empresa que explotava als treballadors | Hi ha un tercer detingut a Lleida
Imatge de la Policia Nacional treballant en el cas dels dos detinguts a Tarragona per explotació laboral i per agressió sexual | policia nacional
 

 

Agents de la Policia Nacional de l'Estat espanyol han detingut tres persones com a presumptes autors de delictes contra els drets dels treballadors i per agressió sexual. L'operació que es va seguir per a l'esclariment dels delictes contra els drets dels treballadors va permetre destapar un delicte per agressió sexual. 

L'empresa que explotava els treballadors estava situada a Múrcia

La investigació va començar el passat mes de juny d'aquest any, quan ciutadans de nacionalitat estrangera van informar els agents de la Policia Nacional sobre un possible cas d'explotació laboral.

Els propietaris d'una empresa dedicada al cultiu de cítrics, situada a Múrcia, havien explotat laboralment a les persones que van informar la Policia Nacional i, una d'elles, havia estat agredida sexualment en diverses ocasions per un dels treballadors de l'empresa. 

Els agents de la Policia Nacional han detingut a tres persones implicades, dues a Tarragona i una a Lleida

Després de realitzar algunes gestions, els agents van procedir a detenir dues persones de nacionalitat espanyola com a autors d'un delicte contra els drets dels treballadors. Uns dies més tard, van detenir a una tercera persona, en aquest cas el detingut era de Tunísia, que, a més d'imputar-se'l per un delicte contra el dret dels treballadors, se l'imputava per delictes d'agressió sexual també. 

Tot i que els fets van passar a Múrcia, les detencions es van fer a la ciutat de Tarragona i a una localitat de Lleida, concretament, a Tarragona van detenir dues persones i a Lleida una tercera persona implicada. Tots tres han passat a disposició de l'autoritat judicial competent. 

Segons informa la Policia nacional, es tracta d'un grup perfectament organitzat on cada membre té unes tasques concretes i diferents de la resta de membres. L'operatiu l'han dut a terme agents de la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres de les Comissaries Provincials de Tarragona i de Lleida. 

També et pot interessar:

"⛈ BONES NOTÍCIES: Primer pas per acabar amb les inundacions a la Part Baixa de TGN" "🚦 Tarragona incorpora 50 nous semàfors repetidors per seguretat"